Rose Petal Chocolate Cake might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains roughly 7g of protein, 29g of fat, and a total of 506 calories. This recipe serves 12. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. It is perfect for Mother's Day. This recipe from BBC Good Food requires butter, bicarbonate of soda, , and eggs. From preparation to the plate, this recipe takes around 2 hours.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 160C/fan140C/gas
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Grease and base line a 20cm round, deep cake tin with baking paper.
Zutaten, die Sie benötigen
12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Espressobohnen Mit Dunkler Schokoladenüberzug
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
3
Put the milk in a jug and add the vinegar it will curdle. Melt the chocolate in a large bowl set over a pan of simmering water, making sure the bottom of the bowl doesn't touch the water. Stir until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In Herzform
1 Esslöffel Dijon- Oder Vollkornsenf
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
4
Add the butter and remaining cake ingredients plus the milk mixture to the melted chocolate. Beat until smooth, then tip into the tin.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In Herzform
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
5
Bake for 1 1/4-1 1/2 hours or until a skewer inserted into the centre comes out clean. Cool in the tin for 10 minutes, then turn out onto a wire rack and cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
Air Head Bonbons, In Dünne Streifen Geschnitten
6
Using a bread knife, halve the cake horizontally.
Zutaten, die Sie benötigen
Aufgetautes Limonadenkonzentrat, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Brotmesser
7
Sprinkle the cut sides with sherry or Marsala, if using.
Zutaten, die Sie benötigen
Sahne, Plus 1/3 Tasse Sahne, Gekühlt
Eingelegte Wassermelonenschale, 1 Glas
8
Melt the chocolate and butter in a pan over a low heat. Stir until smooth, then remove from the heat. Cool for a few minutes, then beat in the cream. Set aside to thicken slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In Herzform
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
9
To decorate, use a quarter of the icing to sandwich the 2 cake halves together.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Und Grüne Lakritze
10
Spread the remaining icing over the top and sides of the cake. Decorate with rose flower or fondant petals to serve.
Empfohlener Wein: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port are great choices for Chocolate Cake. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. The NV Solera Cream Sherry with a 4.5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 17 dollars per bottle.