Tomato Tartes Tatins

Tomato Tartes Tatins
If $3.43 per serving falls in your budget, Tomato Tartes Tatins might be a spectacular vegetarian recipe to try. One portion of this dish contains around 6g of protein, 21g of fat, and a total of 332 calories. This recipe serves 6. If you have cherry tomatoes, puff pastry, butter, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 5 hours.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Give the cherry tomatoes a squeeze to remove the seeds; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Schalotten, In Dünne Scheiben Geschnitten1 Tasse Schalotten, In Dünne Scheiben Geschnitten
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum ServierenGedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
3
Divide the butter among 6 six-ounce ovenproof baking cups.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
4
Sprinkle them with the sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
5
Fill each cup with the cherry tomatoes, adding a layer of sun-dried tomatoes in the middles.
Zutaten, die Sie benötigen
Sonnengetrocknete Tomaten Aus Dem GlasSonnengetrocknete Tomaten Aus Dem Glas
1 Tasse Schalotten, In Dünne Scheiben Geschnitten1 Tasse Schalotten, In Dünne Scheiben Geschnitten
6
Cover loosely with foil and bake for 1 hour.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs
7
Gently press down the tomatoes (which will have shrunk), molding them to the shape of the cups.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Pfund Scharfer Cheddar, Gewürfelt1/2 Pfund Scharfer Cheddar, Gewürfelt
8
Bake, covered, for 45 minutes more.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
9
Remove from the oven. Increase temperature to 218°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
10
Roll the pastry out to 1/8 inch thick.
Zutaten, die Sie benötigen
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
11
Cut out 6 four-inch circles and poke them all over with a fork.
12
Top each cup with a pastry circle, pressing to seal.
13
Bake for 15 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
14
Remove and let cool for 15 minutes. Run a small, sharp knife around the rims and invert the tarts onto plates.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs
Portion6
Gesundheits-Score11
Magazin