Tomato Tartes Tatins

Tomato Tartes Tatins
If $3.43 per serving falls in your budget, Tomato Tartes Tatins might be a spectacular vegetarian recipe to try. One portion of this dish contains around 6g of protein, 21g of fat, and a total of 332 calories. This recipe serves 6. If you have cherry tomatoes, puff pastry, butter, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 5 hours.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Hähnchenschenkel Und -keulenHähnchenschenkel Und -keulen
2
Give the cherry tomatoes a squeeze to remove the seeds; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Grüne Zebratomate, In Dünne Scheiben GeschnittenGrüne Zebratomate, In Dünne Scheiben Geschnitten
1 Teelöffel Geschmacksneutrales Gelatinepulver1 Teelöffel Geschmacksneutrales Gelatinepulver
3
Divide the butter among 6 six-ounce ovenproof baking cups.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Knoblauchzehen, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten6 Knoblauchzehen, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
4
Sprinkle them with the sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
5
Fill each cup with the cherry tomatoes, adding a layer of sun-dried tomatoes in the middles.
Zutaten, die Sie benötigen
Sonnengetrocknete Tomaten Aus Dem GlasSonnengetrocknete Tomaten Aus Dem Glas
Grüne Zebratomate, In Dünne Scheiben GeschnittenGrüne Zebratomate, In Dünne Scheiben Geschnitten
6
Cover loosely with foil and bake for 1 hour.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Hähnchenschenkel Und -keulenHähnchenschenkel Und -keulen
Geröstete Süße Rote Paprikastreifen Und Zusätzlich Gehackter Schnittlauch, OptionalGeröstete Süße Rote Paprikastreifen Und Zusätzlich Gehackter Schnittlauch, Optional
7
Gently press down the tomatoes (which will have shrunk), molding them to the shape of the cups.
Zutaten, die Sie benötigen
Zucchini, In 1/4-Zoll-Stücke GeschnittenZucchini, In 1/4-Zoll-Stücke Geschnitten
8
Bake, covered, for 45 minutes more.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Hähnchenschenkel Und -keulenHähnchenschenkel Und -keulen
9
Remove from the oven. Increase temperature to 218°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Hähnchenschenkel Und -keulenHähnchenschenkel Und -keulen
10
Roll the pastry out to 1/8 inch thick.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
11
Cut out 6 four-inch circles and poke them all over with a fork.
12
Top each cup with a pastry circle, pressing to seal.
13
Bake for 15 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Hähnchenschenkel Und -keulenHähnchenschenkel Und -keulen
14
Remove and let cool for 15 minutes. Run a small, sharp knife around the rims and invert the tarts onto plates.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs
Portion6
Gesundheits-Score11
Magazin