Tomato Tartes Tatins

Tomato Tartes Tatins
If $3.43 per serving falls in your budget, Tomato Tartes Tatins might be a spectacular vegetarian recipe to try. One portion of this dish contains around 6g of protein, 21g of fat, and a total of 332 calories. This recipe serves 6. If you have cherry tomatoes, puff pastry, butter, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 5 hours.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Give the cherry tomatoes a squeeze to remove the seeds; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Schalotten, In Dünne Scheiben Geschnitten1 Tasse Schalotten, In Dünne Scheiben Geschnitten
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum ServierenGedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
3
Divide the butter among 6 six-ounce ovenproof baking cups.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
4
Sprinkle them with the sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
5
Fill each cup with the cherry tomatoes, adding a layer of sun-dried tomatoes in the middles.
Zutaten, die Sie benötigen
Sonnengetrocknete Tomaten Aus Dem GlasSonnengetrocknete Tomaten Aus Dem Glas
1 Tasse Schalotten, In Dünne Scheiben Geschnitten1 Tasse Schalotten, In Dünne Scheiben Geschnitten
6
Cover loosely with foil and bake for 1 hour.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft
7
Gently press down the tomatoes (which will have shrunk), molding them to the shape of the cups.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Pfund Scharfer Cheddar, Gewürfelt1/2 Pfund Scharfer Cheddar, Gewürfelt
8
Bake, covered, for 45 minutes more.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
9
Remove from the oven. Increase temperature to 218°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
10
Roll the pastry out to 1/8 inch thick.
Zutaten, die Sie benötigen
(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)(um Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
11
Cut out 6 four-inch circles and poke them all over with a fork.
12
Top each cup with a pastry circle, pressing to seal.
13
Bake for 15 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
14
Remove and let cool for 15 minutes. Run a small, sharp knife around the rims and invert the tarts onto plates.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs
Portion6
Gesundheits-Score11
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