Vegan Chocolate Cheesecake

Vegan Chocolate Cheesecake
This recipe serves 12. One serving contains 482 calories, 4g of protein, and 20g of fat. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 10 hours. It is a good option if you're following a dairy free diet. A mixture of bittersweet chocolate, cocoa powder, earth balance vegan buttery spread, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177° with racks in middle and lower third and put a baking sheet on lower rack. Flip bottom of springform pan so lip is facing down, then lock in place. Grease bottom and side of pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
Eine Prise Rote PfefferflockenEine Prise Rote Pfefferflocken
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Stir together all crust ingredients, then press onto bottom and 1 inch up side of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
3
Bake until set, 10 to 12 minutes, then cool completely, about 45 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
1
Heat 1 cup sugar in a 1 1/2-to 2-quart heavy saucepan over medium heat, stirring with a fork to heat sugar evenly, until it starts to melt, then stop stirring and cook, swirling pan occasionally so sugar melts evenly, until it is dark amber.
Zutaten, die Sie benötigen
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
2
Remove from heat and carefully stir in water (mixture will bubble up and steam and caramel will harden), then cook over medium-low heat, stirring, until caramel has dissolved.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
3
Remove from heat and whisk in chopped chocolate until smooth. Cool fudge sauce slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Rothäutige Gesalzene Erdnüsse, Erhältlich Im Snack-Gang Des MarktesRothäutige Gesalzene Erdnüsse, Erhältlich Im Snack-Gang Des Marktes
Serviervorschlag: über Pasta ServierenServiervorschlag: über Pasta Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
4
Purée tofu and cocoa in a food processor until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Sojasauce 1 Esslöffel SesamkörnerSojasauce 1 Esslöffel Sesamkörner
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
5
Beat soy cream cheese and remaining 1 1/4 cups sugar with an electric mixer at medium-high speed until fluffy. At low speed, beat in tofu purée, vanilla, salt, and fudge sauce until incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
Rothäutige Gesalzene Erdnüsse, Erhältlich Im Snack-Gang Des MarktesRothäutige Gesalzene Erdnüsse, Erhältlich Im Snack-Gang Des Marktes
Serviervorschlag: über Pasta ServierenServiervorschlag: über Pasta Servieren
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Sojasauce 1 Esslöffel SesamkörnerSojasauce 1 Esslöffel Sesamkörner
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
6
Pour filling into crust and bake on middle rack until top of cake is shiny but center is still slightly wobbly when pan is gently shaken, about 1 hour. Turn oven off and leave cake in oven 1 hour more.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
7
Run a knife around top edge of cake to loosen, then cool completely in pan on rack (cake will continue to set as it cools). Chill cake, loosely covered, at least 6 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
8
Remove side of pan and transfer cake to a plate. Bring to room temperature before serving if desired.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
1
Cheesecake can be made 3 days ahead and chilled.
SchwierigkeitExperte
Fertig in10 hrs
Portion12
Gesundheits-Score1
Magazin