Vegetarian Carrot Cake requires around 45 minutes from start to finish. This vegetarian recipe serves 6. One serving contains 647 calories, 11g of protein, and 33g of fat. It will be a hit at your Easter event. A mixture of baking powder, salt, vegetable oil, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Butter an 8 inch springform pan. In a small bowl, add lemon juice to milk. Stir together and let stand 5 minutes. Sift flour, baking powder, cinnamon, cloves and salt together and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt