This recipe serves 20. Watching your figure? This gluten free recipe has 203 calories, 3g of protein, and 10g of fat per serving. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up blueberries, sugar, jell-o strawberry flavor gelatin, and a few other things to make it today. It will be a hit at your The Fourth Of July event. From preparation to the plate, this recipe takes around 4 hours and 25 minutes.
Anweisungen
1
Slice 1 cup strawberries; halve remaining strawberries. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Brezel-Dip-Stäbchen
2
Add boiling water to gelatin mixes in large bowl; stir 2 min. until completely dissolved.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's Süßigkeiten
3
Add ice to cold water to measure 2 cups.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Streifen Zitronenschale
1 Unze X-Rated Fusion Likör
4
Add to gelatin; stir until ice is completely melted. Refrigerate 5 min. or until slightly thickened.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
1 Unze X-Rated Fusion Likör
5
Meanwhile, line bottom of 13x9-inch dish with cake.
6
Add sliced strawberries and 1 cup blueberries to thickened gelatin; stir gently. Spoon over cake. Refrigerate 4 hours or until gelatin is firm.
Zutaten, die Sie benötigen
Brezel-Dip-Stäbchen
1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)
Zwergbonbons
7
Beat cream cheese and sugar in large bowl with whisk until blended. Stir in COOL WHIP; spread over gelatin. Arrange strawberry halves on cream cheese mixture to resemble stripes of flag.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später Süßigkeiten
Brezel-Dip-Stäbchen
Zwergbonbons
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Zitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's Süßigkeiten
8
Add remaining blueberries for stars.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)