Almond-Shortbread Ice-Cream Cupcakes

Almond-Shortbread Ice-Cream Cupcakes
Almond-Shortbread Ice-Cream Cupcakes might be just the American recipe you are searching for. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains approximately 7g of protein, 23g of fat, and a total of 332 calories. This recipe serves 12. From preparation to the plate, this recipe takes about 1 hour and 55 minutes. Head to the store and pick up whipped topping, butter, shortbread cookies, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Place aluminum foil baking cups in a lightly greased 12-cup muffin pan, and coat with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (1/4 Unze) Zuckerfreie Instant-Schokoladenpuddingmischung1 Packung (1/4 Unze) Zuckerfreie Instant-Schokoladenpuddingmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Esslöffel Himbeer-, Blaubeer- Oder Erdbeermarmelade4 Esslöffel Himbeer-, Blaubeer- Oder Erdbeermarmelade
Polenta KochenPolenta Kochen
2
Process cookies in a food processor 30 seconds or until finely ground. (Yield should equal about 1 1/2 cups.)
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(wie Marie Biscuits)(wie Marie Biscuits)
3
Transfer to a medium bowl. Process 1 cup candies 30 seconds or until finely ground. Stir ground candies and butter into ground cookies until combined. Divide crumb mixture among prepared cups, pressing firmly on bottom and two-thirds up sides of each cup. Freeze 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Eiscreme-ZuckertüteEiscreme-Zuckertüte
1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
4
During last 10 minutes of freezing, let ice cream stand at room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
5
Place ice cream in bowl of a heavy-duty electric stand mixer. Beat at low speed, using paddle attachment, 5 to 10 seconds or until just smooth enough to spread.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gemahlener Zimt, Frisch Geriebene Muskatnuss Und Gemahlene Nelken, GemischtGemahlener Zimt, Frisch Geriebene Muskatnuss Und Gemahlene Nelken, Gemischt
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
6
Spoon ice cream into crusts, filling completely full. Freeze 1 hour. Dollop each with about 2 Tbsp. whipped topping, and top with remaining 1/2 cup candies.
Zutaten, die Sie benötigen
32 Lebkuchenplätzchen, Zerkleinert (ca. 1 1/2 Tassen)32 Lebkuchenplätzchen, Zerkleinert (ca. 1 1/2 Tassen)
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Eiscreme-ZuckertüteEiscreme-Zuckertüte
7
Let stand 5 minutes before serving.
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 55 m.
Portion12
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
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