You can never have too many dessert recipes, so give Angel Food Cake with Fall Fruit Compote a try. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 12 servings with 344 calories, 5g of protein, and 3g of fat each. It will be a hit at your Mother's Day event. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. A mixture of water, figs, salt, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious.
Anweisungen
1
Preheat oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
To prepare cake, lightly spoon the flour into a dry measuring cup, and level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Luftkopfbonbons
1 Gelbe Fruchtrolle
3
Sift together flour and 3/4 cup sugar. Beat egg whites with a mixer at high speed until foamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Lebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
4
Add cream of tartar and salt; beat until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-Keksteig
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
5
Add 3/4 cup sugar, 2 tablespoons at a time, beating until stiff peaks form. Fold in vanilla. Sift flour mixture over egg white mixture, 3 tablespoons at a time; fold in.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
Lebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
6
Spoon batter into an ungreased 10-inch tube pan, spreading evenly. Break air pockets by cutting through batter with a knife.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
Bake at 325 for 50 minutes or until cake springs back when lightly touched. Invert pan, and cool completely. Loosen cake from sides of pan using a narrow metal spatula. Invert the cake onto plate.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
8
Cut cake into 12 slices.
9
To prepare compote, combine water, 1/4 cup sugar, and vanilla bean in a medium saucepan. Bring to a boil over medium heat, stirring until the sugar dissolves. Cover, reduce heat, and simmer 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
Kompott
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
10
Add dried fruits; cover and simmer 25 minutes or until fruit is tender, stirring once.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfirsich Oder Nektarine, In Scheiben Geschnitten
11
Remove from heat.
12
Remove vanilla bean.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
13
Let bean stand 5 minutes. Scrape seeds from vanilla bean; stir seeds into the fruit mixture. Discard bean. Cool to room temperature. Spoon compote over cake slices, and top with crme frache.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
Kompott
Pfirsich Oder Nektarine, In Scheiben Geschnitten
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren