Caramel Layer Cake

Caramel Layer Cake
Caramel Layer Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 16. One serving contains 283 calories, 5g of protein, and 10g of fat. 1 person found this recipe to be yummy and satisfying. A mixture of salt, baking soda, milk, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
2
To prepare cake, coat 2 (8-inch) round cake pans with cooking spray; line bottoms of pans with wax paper. Lightly coat wax paper with cooking spray; dust pans with 1 tablespoon flour. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (1/4 Unze) Zuckerfreie Instant-Schokoladenpuddingmischung1 Packung (1/4 Unze) Zuckerfreie Instant-Schokoladenpuddingmischung
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
3
Place 1 cup light brown sugar and 7 tablespoons butter in a large mixing bowl; beat with a mixer at medium speed 3 minutes or until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Hellbrauner ZuckerHellbrauner Zucker
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
4
Add egg substitute to sugar mixture; beat well. Lightly spoon 2 cups flour into dry measuring cups; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
EiersatzEiersatz
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Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
5
Combine flour, baking powder, baking soda, and 1/4 teaspoon salt, stirring well with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
Über PuderzuckerÜber Puderzucker
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(große Röhre)(große Röhre)
6
Add flour mixture to sugar mixture alternately with 1 cup milk, beginning and ending with flour mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Pflanzenöl Zum Bestreichen Und FrittierenPflanzenöl Zum Bestreichen Und Frittieren
7
Spoon batter into prepared pans. Sharply tap pans once on counter to remove air bubbles.
8
Bake at 350 for 25 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans 10 minutes on a wire rack; remove from pans.
9
Remove wax paper; discard. Cool cakes completely on wire rack.
10
To prepare frosting, combine 1/2 cup dark brown sugar and remaining ingredients in a medium, heavy saucepan over medium heat; bring to a boil. Cook 2 minutes or until mixture is thick, stirring constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
(Großbritannien Verwendet Johannisbeeren)(Großbritannien Verwendet Johannisbeeren)
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
11
Place 1 cake layer on a plate; spread with 1/3 cup frosting. Top with remaining cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
Hähnchenbrust, Mit Flügelknochen Und HautHähnchenbrust, Mit Flügelknochen Und Haut
12
Spread remaining frosting over top and sides of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
Hähnchenbrust, Mit Flügelknochen Und HautHähnchenbrust, Mit Flügelknochen Und Haut
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion16
Gesundheits-Score1
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