Cardamom Apple Almond Cake

Cardamom Apple Almond Cake
Cardamom Apple Almond Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 8 servings with 309 calories, 7g of protein, and 25g of fat each. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes about 5 hours. A mixture of salt, slivered almonds, potato starch, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. It is a good option if you're following a gluten free, dairy free, and vegetarian diet.

Anweisungen

1
Put oven rack in middle position and preheat oven to 177°. Oil springform pan and dust with matzo meal, knocking out excess.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Sherryessig Oder Zitronensaft1 Esslöffel Sherryessig Oder Zitronensaft
Dünn-Dünn-
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Pulse almonds in a food processor with 1/2 cup matzo meal, 1/4 teaspoon salt, and cardamom until finely ground. (Be careful not to pulse to a paste.)
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Sherryessig Oder Zitronensaft1 Esslöffel Sherryessig Oder Zitronensaft
1 Esslöffel Honig, Plus Etwas Honig Zum Beträufeln1 Esslöffel Honig, Plus Etwas Honig Zum Beträufeln
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
3
Beat yolks in a large bowl with an electric mixer at medium-high speed until smooth, then add 3/4 cup sugar, 1 tablespoon at a time, beating, and beat until mixture is very thick and pale, 2 to 3 minutes. Stir in nut mixture, then apples. Beat whites and remaining 1/4 teaspoon salt in another bowl with cleaned beaters at medium speed until they hold soft peaks.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Add remaining 1/4 cup sugar, a little at a time, beating, and beat until whites just hold stiff peaks. Stir one fourth of whites into yolk mixture to lighten, then fold in remaining whites gently but thoroughly. Scrape batter into pan and rap pan once on work surface to eliminate any large air bubbles.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
5
Bake cake until puffed, browned, and top springs back when touched, 40 to 45 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
6
Transfer to a rack and cool completely in pan (cake will sink slightly in center). Run a knife around edge of cake to loosen, then remove side of pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
1
Grind sugar in coffee/spice grinder until powdered, then stir together with potato starch in a bowl. Sift some of sugar over cake before serving and reserve remainder for another use.
Zutaten, die Sie benötigen
KartoffelstärkeKartoffelstärke
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, OptionalZusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
1
Cake can be made 1 day ahead, cooled completely, then kept, covered with foil, at room temperature.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs
Portion8
Gesundheits-Score3
Magazin