Castagnaccio con Lardo (Chestnut Cake with Fat Back)

Castagnaccio con Lardo (Chestnut Cake with Fat Back)
Castagnaccio con Lardo (Chestnut Cake with Fat Back) is a gluten free recipe with 4 servings. One portion of this dish contains approximately 17g of protein, 31g of fat, and a total of 772 calories. This recipe covers 15% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 1 hour and 10 minutes. If you have walnut pieces, chestnut flour, extra virgin olive oil, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 375 degrees. In a large mixing bowl, place flour, sugar and walnuts.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Fein Zerstoßene Vanillewaffeln (ca. 10 Waffeln)1/3 Tasse Fein Zerstoßene Vanillewaffeln (ca. 10 Waffeln)
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Käse Für TacosWie Käse Für Tacos
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Add 1/2 cup cold milk and slowly add the rest of the milk, stirring constantly to avoid lumps forming in the batter. Grease a 9-inch, non-stick baking pan with 1 tablespoon oil and pour in the batter.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Mittelgroße Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert2 Mittelgroße Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
3
Drizzle the top with the remaining oil and distribute 2 tablespoons rosemary evenly over the top.
Zutaten, die Sie benötigen
HühnerhälseHühnerhälse
4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
4
Bake for 45 minutes, or until a toothpick inserted in the center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Klares ButteraromaKlares Butteraroma
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
5
While castagnaccio is cooking, combine the lardo, the remaining 1 tablespoon rosemary, prosciutto, garlic and freshly ground black pepper to taste. Stir well to combine and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Babyschalennudeln, Al Dente GekochtBabyschalennudeln, Al Dente Gekocht
SchinkenSchinken
HühnerhälseHühnerhälse
Bund Frischer Spinat (ca.Bund Frischer Spinat (ca.
6
Remove castagnaccio and serve warm with a thin layer of lardo spread on top.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 10 m.
Portion4
Gesundheits-Score7
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