Chocolate and Ginger Cake

Chocolate and Ginger Cake
Chocolate and Ginger Cake takes about 1 hour and 30 minutes from beginning to end. For $5.41 per serving, you get a dessert that serves 1. One serving contains 2740 calories, 57g of protein, and 203g of fat. Head to the store and pick up butter, bicarbonate of soda, cocoa, and a few other things to make it today. It is a good option if you're following a lacto ovo vegetarian diet.

Anweisungen

1
Grease 23cm sq appoximately baking tin and get the oven going at 160C.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
In a pan melt butter, sugars and treacles. Take off the heat and stir in the milk and chopped fresh ginger. Gradually stir in beaten egg.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischer IngwerFrischer Ingwer
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
3
Put all the dry ingrediants in a bowl except for the choclate, if you don't have any ground almonds just substitute for flour.
Zutaten, die Sie benötigen
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
Mix the Liquid mixture into the cry ingrediants.
5
Stir in the Chocolate pieces and pour into the baking tin.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
6
Bake for about 1 hour and don't open the oven until this time has passed otherwise it will sink. Check it's cooked with a knife in the middle.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle

Empfohlener Wein: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port are great choices for Cake. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. You could try NV Solera Cream Sherry. Reviewers quite like it with a 4.5 out of 5 star rating and a price of about 17 dollars per bottle.
NV Solera Creme Sherry
NV Solera Creme Sherry
Der Solera Cream Sherry hat einen brillanten bernsteinfarbenen und tiefen Kupferton. Mit Butterscotch- und Pekannussaromen tragen die süßen salzigen Nuss- und braunen Gewürzaromen einen komplexen Karamellakzent. Ein süßer Einstieg führt zu einem abgerundeten, üppigen, mäßig vollmundigen Gaumen mit einem langen, würzigen Abgang.
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 30 m.
Portion1
Gesundheits-Score52
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