Chocolate Cheesecake II

Chocolate Cheesecake II
Chocolate Cheesecake II requires about 45 minutes from start to finish. This recipe serves 8. One portion of this dish contains around 11g of protein, 57g of fat, and a total of 787 calories. A mixture of butter, vanillan extract, cream cheese, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F ( 175 degrees C). Lightly grease a 9 inch springform pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
In a small bowl, mix together 1 1/2 cups chocolate wafer crumbs, 2 tablespoons sugar, and melted butter. Press onto the bottom and 1 1/2 inch up the sides of the prepared 9 inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokoladen-wafer-KrümelSchokoladen-wafer-Krümel
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 10 minutes. Allow to cool. Reduce oven temperature to 325 degrees F (165 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4
To Make Filling: In a small saucepan, heat 1/4 cup whipping cream and 1/4 cup chocolate chips, stirring constantly, until chips are melted.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Teelöffel 2% Milch1/2 Teelöffel 2% Milch
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
Truthahnsoße, ErwärmtTruthahnsoße, Erwärmt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
5
Remove from heat.
6
In a large mixing bowl, beat cream cheese and 1 cup of sugar until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Natürliche KuchenmischungNatürliche Kuchenmischung
7
Add cocoa and beat well.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
8
Add eggs and beat on low until just blended. Stir in 1 teaspoon vanilla and reserved chocolate mixture until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Tuben Jeweils) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, AufgeweichtTuben Jeweils) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Aufgeweicht
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
9
Pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut
10
Bake at 325 degrees F (165 degrees C) for 45 to 50 minutes or until center is almost set.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
11
To Make Topping: In a small saucepan, heat 1/4 cup whipping cream and 1 teaspoon vanilla until just before boiling. Stir constantly and be careful not to boil over. Have 1 1/2 cups chocolate chips ready in a small bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Teelöffel 2% Milch1/2 Teelöffel 2% Milch
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
Tuben Jeweils) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, AufgeweichtTuben Jeweils) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Aufgeweicht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
12
Pour in the hot cream and stir with a spoon until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional
13
Spread over baked cheesecake and refrigerate overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score4
GerichteBeilage
Magazin