Chocolate Cheesecake IV

Chocolate Cheesecake IV
Chocolate Cheesecake IV requires around 1 hour and 15 minutes from start to finish. One serving contains 1271 calories, 17g of protein, and 72g of fat. This recipe covers 25% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 10. Head to the store and pick up condensed milk, eggs, graham cracker crust, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C). Melt chocolate chips in a double boiler or in the microwave, stirring occasionally until smooth. set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Neuer KäsekuchenNeuer Käsekuchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
In a medium bowl, mix the cream cheese until smooth and creamy. Gradually add the sweetened condensed milk, then beat in the eggs and vanilla. Finally, stir in the melted chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Pfund Blaue Kartoffeln2 Pfund Blaue Kartoffeln
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Pour into the prepared crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
4
Bake for 1 hour in the preheated oven, until the center is set. Allow cheesecake to cool to room temperature, then refrigerate at least 4 hours before serving.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 15 m.
Portion10
Gesundheits-Score12
Magazin