Chocolate Cinnamon Hazelnut Meringue Cake

Chocolate Cinnamon Hazelnut Meringue Cake
Chocolate Cinnamon Hazelnut Meringue Cake might be a good recipe to expand your dessert recipe box. This gluten free recipe serves 8. One portion of this dish contains roughly 6g of protein, 26g of fat, and a total of 382 calories. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. Head to the store and pick up ground cinnamon, heavy whipping cream, egg whites, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat oven to 250 degrees F (125 degrees C). Line three baking sheets with parchment paper. With a pencil, draw 5 circles 9 inches in diameter on the parchment paper. It is best to trace around a cake pan or large saucepan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glatte Petersilie, Großzügig 1 Oder 2 HandvollGehackte Glatte Petersilie, Großzügig 1 Oder 2 Handvoll
Eine Prise Rote PfefferflockenEine Prise Rote Pfefferflocken
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
In a large clean bowl, whip the egg whites until soft peaks form. Gradually add the 3/4 cup plus 2 tablespoons of white sugar and beat until stiff peaks form. Sift together the 3/4 cup confectioners' sugar, cinnamon and corn starch, toss them together with the ground hazelnuts, then carefully fold them into the egg white mixture. Divide the mixture evenly between the 5 circles, and spread the meringue out to the edge of the drawn circle.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.3/4 Tasse Gemahlene Haselnüsse (ca.
6 Esslöffel Kalte Ungesalzene Butter, In Kleine Stücke Geschnitten Oder Gerieben6 Esslöffel Kalte Ungesalzene Butter, In Kleine Stücke Geschnitten Oder Gerieben
Geröstet Und PistazienGeröstet Und Pistazien
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Allzweckmehl, Plus Mehl Für Die ArbeitsplatteAllzweckmehl, Plus Mehl Für Die Arbeitsplatte
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Bake for 3 to 4 hours in the preheated oven, until the meringue is completely dried out. Cool on wire racks.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
4
Melt the semi-sweet chocolate over a double boiler until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße SchokoladeHalbsüße Schokolade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
5
Spread over parchment paper or waxed paper into a 12x10 inch rectangle. When chocolate is set, cut the rectangle crosswise into 10-1 inch strips.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glatte Petersilie, Großzügig 1 Oder 2 HandvollGehackte Glatte Petersilie, Großzügig 1 Oder 2 Handvoll
6
Cut 8 of the strips into thirds.
7
Cut the remaining strips into fourths. Set aside.
8
To make the filling, whip the heavy whipping cream with the 1 tablespoon of confectioners' sugar until stiff.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
9
Spread whipped cream over all of the meringue layers. Using one of your prettiest plates, stack the layers on top of one another. Use 2/3 of the remaining whipped cream to spread around the outside edge of the cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
10
Put the rest of the whipped cream into a pastry bag and pipe rosettes around the edge.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
300 Gramm (11 Unzen) Milchschokolade, Gleichmäßig Gehackt300 Gramm (11 Unzen) Milchschokolade, Gleichmäßig Gehackt
11
Place the 24 long chocolate strips vertically around the sides of the cake. Arrange the remaining pieces of chocolate on the top in the design of your choice. Dust the cake with cocoa powder for a dramatic finish, and serve as soon as possible, as the meringue will soak up moisture from the whipped cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
HaselnusslikörHaselnusslikör
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
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