Chocolate Ladyfinger Cake

Chocolate Ladyfinger Cake
Chocolate Ladyfinger Cake might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains around 7g of protein, 11g of fat, and a total of 359 calories. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 9. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. If you have sugar, salt, margarine, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Combine the first 4 ingredients in a large saucepan. Gradually add skim milk, stirring with a wire whisk until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettfreie MilchFettfreie Milch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2
Add the chopped chocolate; bring to a boil over medium heat, and cook for 1 minute, stirring constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
3
Add the margarine, and cook for 1 minute, stirring constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
¼ Gehäufte Tasse Mehl¼ Gehäufte Tasse Mehl
4
Remove from heat.
5
Place pan in a large ice-filled bowl for 10 minutes or until the chocolate mixture cools to room temperature, stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Spritzer WermutSpritzer Wermut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
6
Remove pan from ice. Spoon 1/2 cup chocolate mixture into a small bowl, and gently fold in whipped topping. Cover and chill chocolate-whipped topping mixture. Set aside the remaining chocolate mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Waffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 KalorienWaffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 Kalorien
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Spritzer WermutSpritzer Wermut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
7
Line a 9 x 5-inch loaf pan with heavy-duty plastic wrap, allowing wrap to extend over edge of pan. Split ladyfingers in half lengthwise. Arrange 9 ladyfinger halves lengthwise in 3 rows, rounded side down, in a single layer in bottom of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Teelöffel RumChata-Likör8 Teelöffel RumChata-Likör
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
Oreo-Kekse, Zerbröselt, GeteiltOreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
8
Brush 1 tablespoon Grand Marnier over ladyfingers in pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Grand MarnierGrand Marnier
8 Teelöffel RumChata-Likör8 Teelöffel RumChata-Likör
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
9
Spread about 1/2 cup chocolate mixture over the ladyfinger layer. Repeat procedure 3 more times with the remaining ladyfingers, Grand Marnier, and chocolate mixture, ending with ladyfingers (1 ladyfinger half will be left over). Cover; chill for at least 8 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Grand MarnierGrand Marnier
8 Teelöffel RumChata-Likör8 Teelöffel RumChata-Likör
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
10
Uncover and invert the pan onto a serving platter; remove the plastic wrap.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
11
Sprinkle with powdered sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
12
Serve cake with chocolate-whipped topping mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Waffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 KalorienWaffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 Kalorien
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
13
Garnish each serving with an orange slice, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Salzstangen3 Salzstangen
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion9
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
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