Chocolate Ladyfinger Cake might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains around 7g of protein, 11g of fat, and a total of 359 calories. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 9. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. If you have sugar, salt, margarine, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Combine the first 4 ingredients in a large saucepan. Gradually add skim milk, stirring with a wire whisk until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettfreie Milch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel Pareve-Margarine, Geschmolzen
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
2
Add the chopped chocolate; bring to a boil over medium heat, and cook for 1 minute, stirring constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
3
Add the margarine, and cook for 1 minute, stirring constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
¼ Gehäufte Tasse Mehl
4
Remove from heat.
5
Place pan in a large ice-filled bowl for 10 minutes or until the chocolate mixture cools to room temperature, stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Unze X-Rated Fusion Likör
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
6
Remove pan from ice. Spoon 1/2 cup chocolate mixture into a small bowl, and gently fold in whipped topping. Cover and chill chocolate-whipped topping mixture. Set aside the remaining chocolate mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Unze X-Rated Fusion Likör
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
7
Line a 9 x 5-inch loaf pan with heavy-duty plastic wrap, allowing wrap to extend over edge of pan. Split ladyfingers in half lengthwise. Arrange 9 ladyfinger halves lengthwise in 3 rows, rounded side down, in a single layer in bottom of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Teelöffel RumChata-Likör
1 Große Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
8
Brush 1 tablespoon Grand Marnier over ladyfingers in pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Grand Marnier
8 Teelöffel RumChata-Likör
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
9
Spread about 1/2 cup chocolate mixture over the ladyfinger layer. Repeat procedure 3 more times with the remaining ladyfingers, Grand Marnier, and chocolate mixture, ending with ladyfingers (1 ladyfinger half will be left over). Cover; chill for at least 8 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Grand Marnier
8 Teelöffel RumChata-Likör
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
10
Uncover and invert the pan onto a serving platter; remove the plastic wrap.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
11
Sprinkle with powdered sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons
12
Serve cake with chocolate-whipped topping mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
13
Garnish each serving with an orange slice, if desired.