Chocolate Marshmallow Madness Cupcakes

Chocolate Marshmallow Madness Cupcakes
Chocolate Marshmallow Madness Cupcakes requires about 1 hour and 5 minutes from start to finish. This recipe serves 12. This dessert has 205 calories, 4g of protein, and 1g of fat per serving. Head to the store and pick up devil's food cake mix, marshmallow creme, vanill It is a cheap recipe for fans of American food. It is a good option if you're following a gluten free and dairy free diet.

Anweisungen

1
Watch how to make this recipe.
2
Preheat the oven to 350 degrees F. Line a 12-cup muffin pan with foil baking cups and/or spray with nonstick spray.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
1
In a tall glass, combine cocoa mix with 2 ounces hot water. Stir until cocoa dissolves.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
2
Add 6 ounces cold water and stir well.
Zutaten, die Sie benötigen
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
3
In a large mixing bowl, combine cake mix, egg substitute, sweetener, and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Fettreduzierte Saure Sahne, GeteiltTassen Fettreduzierte Saure Sahne, Geteilt
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Natürliche KuchenmischungNatürliche Kuchenmischung
4
Add cocoa mixture and whisk until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
5
Evenly distribute cake mixture among the prepared muffin cups.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst
6
Bake in the oven for about 15 minutes, until a toothpick inserted into the center of a cupcake comes out clean.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
7
Remove from oven and let cool.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
1
Put the marshmallow creme in a small dish.
Zutaten, die Sie benötigen
(jeweils Schokoriegel Aus Vollmilchschokolade), In Kleine Stücke Gebrochen(jeweils Schokoriegel Aus Vollmilchschokolade), In Kleine Stücke Gebrochen
2
Add soymilk and mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
SojamilchSojamilch
3
Once the cupcakes have cooled completely, drizzle marshmallow glaze over them. Top each cupcake with 1/4 teaspoon chocolate chips and one mini marshmallow.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Teelöffel 2% Milch1/2 Teelöffel 2% Milch
8 Tassen Knusprige Reisflocken, Aufgeteilt8 Tassen Knusprige Reisflocken, Aufgeteilt
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
4
Refrigerate until ready to serve.
5
Garnish the cupcakes with additional chocolate chips and marshmallows, if using.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Teelöffel 2% Milch1/2 Teelöffel 2% Milch
8 Tassen Knusprige Reisflocken, Aufgeteilt8 Tassen Knusprige Reisflocken, Aufgeteilt
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 5 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
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