For $2.53 per serving, this recipe covers 21% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 797 calories, 10g of protein, and 43g of fat. This recipe serves 16. Head to the store and pick up semisweet chocolate, orange juice concentrate, orange juice concentrate, and a few other things to make it today. It is perfect for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.
Anweisungen
1
Position rack in bottom third of oven and preheat to 163°. Generously butter and flour 12-cup angel food cake pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Packungen Fettfreies, Zuckerfreies Vanillepuddingpulver (z. B. Jell-O®)
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Lebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett
6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Combine toasted pecans, chopped dried figs, prunes, dates, orange juice concentrate, Grand Marnier and grated orange peel in large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangensaftkonzentrat
Grand Marnier
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Getrocknete Feigen
16 Miniatur-Vanillewaffeln
Trockenpflaumen
Reisedaten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
3
Let stand 30 minutes, stirring occasionally.
4
Sift flour, cocoa, cinnamon, baking powder, baking soda and salt into medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder Orangenzucker
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Reispapier
Lebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
5
Combine brown sugar and 6 ounces chocolate in processor and chop into small pieces.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
6
Using electric mixer, beat butter and cream cheese in large bowl to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte Kirschen
7
Add chocolate mixture and beat until fluffy. Beat in eggs 1 at a time. Beat in prune butter. Stir in 1/4 of dry ingredients.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Trockenpflaumen
Zusätzliche Kandierte Kirschen
8
Mix in fruit mixture and remaining dry ingredients in 3 additions each.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfirsich Oder Nektarine, In Scheiben Geschnitten
9
Transfer batter to prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
10
Bake cake until tester inserted near center with a few moist crumbs attached, about 1 hour 55 minutes. Cool 5 minutes. Turn pan over onto rack; let stand 5 minutes. Lift off pan; cool cake completely. Wrap cake in plastic and store at room temperature 2 days.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
1
Melt butter in heavy medium saucepan over low heat.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
2
Add chocolate; stir until melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
3
Whisk in orange juice concentrate.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangensaftkonzentrat
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
4
Place cake on rack.
5
Spread some of chocolate glaze thickly over top and sides of cake. Refrigerate 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokoladenglasur
Arbol-Pfeffer
6
Spread remaining chocolate glaze over cake, covering completely.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokoladenglasur
Arbol-Pfeffer
7
Sprinkle with chopped candied fruit peel, if desired. Refrigerate cake 30 minutes to set glaze. (Fruitcake can be prepared 3 weeks ahead. Wrap cake in plastic and refrigerate.)