For $2.53 per serving, this recipe covers 21% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 797 calories, 10g of protein, and 43g of fat. This recipe serves 16. Head to the store and pick up semisweet chocolate, orange juice concentrate, orange juice concentrate, and a few other things to make it today. It is perfect for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.
Anweisungen
1
Position rack in bottom third of oven and preheat to 163°. Generously butter and flour 12-cup angel food cake pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Packungen Fettfreies, Zuckerfreies Vanillepuddingpulver (z. B. Jell-O®)
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Combine toasted pecans, chopped dried figs, prunes, dates, orange juice concentrate, Grand Marnier and grated orange peel in large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangensaftkonzentrat
Grand Marnier
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Getrocknete Feigen
16 Miniatur-Vanillewaffeln
Trockenpflaumen
Reisedaten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Let stand 30 minutes, stirring occasionally.
4
Sift flour, cocoa, cinnamon, baking powder, baking soda and salt into medium bowl.
Combine brown sugar and 6 ounces chocolate in processor and chop into small pieces.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
6
Using electric mixer, beat butter and cream cheese in large bowl to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
7
Add chocolate mixture and beat until fluffy. Beat in eggs 1 at a time. Beat in prune butter. Stir in 1/4 of dry ingredients.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Trockenpflaumen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
8
Mix in fruit mixture and remaining dry ingredients in 3 additions each.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfirsich Oder Nektarine, In Scheiben Geschnitten
9
Transfer batter to prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
10
Bake cake until tester inserted near center with a few moist crumbs attached, about 1 hour 55 minutes. Cool 5 minutes. Turn pan over onto rack; let stand 5 minutes. Lift off pan; cool cake completely. Wrap cake in plastic and store at room temperature 2 days.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, Optional
1
Melt butter in heavy medium saucepan over low heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
2
Add chocolate; stir until melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
3
Whisk in orange juice concentrate.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangensaftkonzentrat
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
4
Place cake on rack.
5
Spread some of chocolate glaze thickly over top and sides of cake. Refrigerate 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokoladenglasur
Walnuss-Rosinenbrot
6
Spread remaining chocolate glaze over cake, covering completely.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokoladenglasur
Walnuss-Rosinenbrot
7
Sprinkle with chopped candied fruit peel, if desired. Refrigerate cake 30 minutes to set glaze. (Fruitcake can be prepared 3 weeks ahead. Wrap cake in plastic and refrigerate.)