For $2.53 per serving, this recipe covers 21% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 797 calories, 10g of protein, and 43g of fat. This recipe serves 16. Head to the store and pick up semisweet chocolate, orange juice concentrate, orange juice concentrate, and a few other things to make it today. It is perfect for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.
Anweisungen
1
Position rack in bottom third of oven and preheat to 163°. Generously butter and flour 12-cup angel food cake pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Packungen Fettfreies, Zuckerfreies Vanillepuddingpulver (z. B. Jell-O®)
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett
Muster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-Website
2
Combine toasted pecans, chopped dried figs, prunes, dates, orange juice concentrate, Grand Marnier and grated orange peel in large bowl.
Add chocolate mixture and beat until fluffy. Beat in eggs 1 at a time. Beat in prune butter. Stir in 1/4 of dry ingredients.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Trockenpflaumen
Paket Natürliche Kuchenmischung
8
Mix in fruit mixture and remaining dry ingredients in 3 additions each.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Ungesalzene Butter, Geschmolzen, Plus 2 Esslöffel Nicht Geschmolzen
9
Transfer batter to prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
10
Bake cake until tester inserted near center with a few moist crumbs attached, about 1 hour 55 minutes. Cool 5 minutes. Turn pan over onto rack; let stand 5 minutes. Lift off pan; cool cake completely. Wrap cake in plastic and store at room temperature 2 days.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-Website
Sautierte Garnelen, Geschält
1
Melt butter in heavy medium saucepan over low heat.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält
2
Add chocolate; stir until melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Spread some of chocolate glaze thickly over top and sides of cake. Refrigerate 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokoladenglasur
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
6
Spread remaining chocolate glaze over cake, covering completely.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokoladenglasur
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
7
Sprinkle with chopped candied fruit peel, if desired. Refrigerate cake 30 minutes to set glaze. (Fruitcake can be prepared 3 weeks ahead. Wrap cake in plastic and refrigerate.)