Crab Tuna Souffle

Crab Tuna Souffle
Need a pescatarian main course? Crab Tuna Souffle could be an awesome recipe to try. This recipe makes 8 servings with 336 calories, 24g of protein, and 20g of fat each. This recipe covers 18% of your daily requirements of vitamins and minerals. 1 person found this recipe to be yummy and satisfying. From preparation to the plate, this recipe takes about 4 hours and 35 minutes. A mixture of mustard powder, crabmeat, onion, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious.

Anweisungen

1
In a small bowl, stir together the crabmeat and tuna.
Zutaten, die Sie benötigen
KrabbenfleischKrabbenfleisch
Mandarinen, JeweilsMandarinen, Jeweils
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
2
Place a layer of bread cubes in the bottom of a 1 1/2 quart casserole dish. Cover with a layer of the crab and tuna, then a layer of cheese and a sprinkle of parsley. Repeat layers 2 more times ending with cheese and parsley on top.
Zutaten, die Sie benötigen
2/3 Tasse Geschmolzene Butter, Geteilt2/3 Tasse Geschmolzene Butter, Geteilt
1/4 Tasse Schweinefettrücken1/4 Tasse Schweinefettrücken
4-1/2 Tassen Geriebener Cheddar-Käse4-1/2 Tassen Geriebener Cheddar-Käse
KrabbeKrabbe
Mandarinen, JeweilsMandarinen, Jeweils
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(empfohlen: Velveeta)(empfohlen: Velveeta)
3
In a medium bowl, whisk together the eggs, milk, butter, mustard powder and onion.
Zutaten, die Sie benötigen
SenfpulverSenfpulver
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Frische Mehltortillas Zum ServierenFrische Mehltortillas Zum Servieren
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
Pour over the layers in the dish. Cover and refrigerate for at least 3 hours, or overnight.
5
Preheat the oven to 350 degrees F (175 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
6
Let the dish come to room temperature while the oven preheats.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
7
Bake uncovered for 1 hour and 15 minutes in the preheated oven, or until puffed and golden.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung

Empfohlener Wein: Merlot, Pinot Noir, Rose Wein

Merlot, Pinot Noir, and rosé Wine are my top picks for Tuna. Though fish is often paired with white wine, 'meatier' fish like tuna can absolutely go with red wine. A Rosé will also pair nicely, particularly if your tunan is prepared with ingredients better suited to a white wine. The Anthem Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine with a 5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 99 dollars per bottle.
Anthem Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wein
Anthem Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wein
schwarze Kirsche , Gewürz , reich
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs, 35 m.
Portion8
Gesundheits-Score9
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