Cranberry Pumpkin Quick Bread With Splenda might be just the morn meal you are searching for. This recipe covers 59% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 2245 calories, 39g of protein, and 92g of fat. This recipe serves 1. If you have apple juice, ground flax seeds, splenda granular, and a few other ingredients on hand, you can make it. It is a good option if you're following a dairy free and vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour and 10 minutes.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 35o degrees. Lightly coat an 8 X4-inch loaf pan with canola oil spray and set it aside.In a large bowl, combine the whole wheat flour, all-purpose flour, flaxseed, sugar, baking soda, and salt, and set aside. In a medium bowl, lightly beat the eggs.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Schnell Aufgehende Hefe
Lila Hülsenerbsen
Chipotle-Pfeffer, Grob Gehackt
Leinsamenöl
Zitronensaft, Optional
Paket Natürliche Kuchenmischung
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Whisk in the pumpkin, canola oil, applesaucew, apple juice, cinnamon, ginger, and nutmeg. Stir in the dried cranberries.
Zutaten, die Sie benötigen
Getrocknete Cranberries
Ball® Oder Kerr® Pint Mit Deckel Und Bändern
Chipotle-Pfeffer, Grob Gehackt
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Zusätzliche Schlagsahne, Optional
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)