Crepes with Caramel Sauce and Toasted Pecans

Crepes with Caramel Sauce and Toasted Pecans
You can never have too many morn meal recipes, so give Crepes with Caramel Sauce and Toasted Pecans a try. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. Watching your figure? This vegetarian recipe has 258 calories, 5g of protein, and 20g of fat per serving. This recipe serves 12. If you have all purpose flour, butter, cognac, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Combine first 6 ingredients in blender and blend until smooth.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2
Let stand 1 hour at room temperature. Blend again before using.
3
Brush 8- to 9-inch-diameter nonstick skillet lightly with melted butter.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
4
Heat over medium-high heat.
5
Pour scant 1/4 cupful batter into skillet, tilting to allow batter to coat bottom of skillet. Cook until crepe is golden on bottom, about 1 minute. Turn crepe over and cook until brown on bottom, about 45 seconds.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
6
Transfer to paper towel. Repeat with remaining batter, making about 24 crepes and stacking crepes between paper towels. Cool.
Zutaten, die Sie benötigen
CrepeCrepe
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mehltortillas (10 Zoll), GevierteltMehltortillas (10 Zoll), Geviertelt
1
Combine cajeta, milk, and butter in heavy medium saucepan. Bring to boil. Reduce heat to medium and simmer until sauce is reduced to 2 3/4 cups, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Innereien Und Nackenknochen Der PuteInnereien Und Nackenknochen Der Pute
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
2
Remove from heat. Stir in Cognac.
Zutaten, die Sie benötigen
CognacCognac
3
Place 1 crepe on work surface.
4
Spread with 1 tablespoon sauce.
Zutaten, die Sie benötigen
Innereien Und Nackenknochen Der PuteInnereien Und Nackenknochen Der Pute
5
Sprinkle with 1 tablespoon chopped pecans. Fold crepe in half over filling, then in half again, forming triangle. Repeat with remaining crepes, sauce, and pecans. Arrange crepes in two 13x9x2-inch glass baking dishes. (Can be prepared 1 day ahead. Cover and chill crepes and remaining sauce separately. Rewarm sauce just until pourable before continuing.)
Zutaten, die Sie benötigen
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
CrepeCrepe
Innereien Und Nackenknochen Der PuteInnereien Und Nackenknochen Der Pute
6
Preheat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
7
Pour remaining sauce over crepes.
Zutaten, die Sie benötigen
CrepeCrepe
Innereien Und Nackenknochen Der PuteInnereien Und Nackenknochen Der Pute
8
Bake until heated through, about 15 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
9
Sprinkle with any remaining pecans and serve.
Zutaten, die Sie benötigen
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln

Empfohlener Wein: Bordeaux, Schokoladen-Graham-Cracker-Krümel (etwa 14 Ganze Cracker), Weißer Burgund

Bordeaux, Champagne, and White Burgundy are great choices for French. French wine is just as diverse as French food, but you rarely go wrong with champagne. If your meal calls for a white wine, you might also try a white burgundy. For a red, try a red bordeaux blend. The Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux with a 4.5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 22 dollars per bottle.
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Das komplexe Aroma wird durch lang anhaltende Noten von vollreifen roten Beeren unterstrichen. Als junger Wein getrunken, lässt Château Pindefleurs seine frische Fruchtigkeit aufblühen. In einem Keller aufbewahrt, entfaltet es einen langen und seidigen Geschmack im Mund, das Zeichen des Grands Crus von Saint-Emilion.Mischung: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score3
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