Dark Chocolate Cream Cheese Cake

Dark Chocolate Cream Cheese Cake
Dark Chocolate Cream Cheese Cake requires approximately 1 hour and 15 minutes from start to finish. This recipe serves 15. One portion of this dish contains about 7g of protein, 26g of fat, and a total of 381 calories. If you have baking soda, eggs, vinegar, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).Grease and flour a 9x13 inch pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten, GekühltButter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten, Gekühlt
2
In a large bowl, stir together the flour, sugar, cocoa, baking soda and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Über PuderzuckerÜber Puderzucker
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten, GekühltButter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten, Gekühlt
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
2/3 Tasse (ein Paar Handvoll) Geriebener Parmigiano Oder Romano2/3 Tasse (ein Paar Handvoll) Geriebener Parmigiano Oder Romano
3
Combine the hot water and instant coffee, then add to the dry ingredients along with the oil, vinegar, vanilla and eggs.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliches Kaffeegranulat, ZerkleinertZusätzliches Kaffeegranulat, Zerkleinert
ErdnussErdnuss
1 Esslöffel Dijon- Oder Vollkornsenf1 Esslöffel Dijon- Oder Vollkornsenf
Gemahlene Muskatnuss Oder Frisch GeriebenGemahlene Muskatnuss Oder Frisch Gerieben
Kuchenkreis Aus Pappe (6 Zoll)Kuchenkreis Aus Pappe (6 Zoll)
Fettfreie SahneFettfreie Sahne
4
Mix until smooth and well blended.
5
Spread batter evenly into the prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Dünne Scheiben Salami4 Dünne Scheiben Salami
6
Sprinkle with the 1/4 cup of sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
7
Bake for 45 to 60 minutes in the preheated oven, until a toothpick inserted comes out clean.
8
Make the topping while the cake is cooling. In a medium-size mixing bowl, beat together the cream cheese, sugar, vanilla and egg until smooth. Stir in the chocolate chips and walnuts.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen (12 Unzen) Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)2 Tassen (12 Unzen) Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
2 Weizentortillas (20 Cm), Zimmertemperatur2 Weizentortillas (20 Cm), Zimmertemperatur
ErdnussErdnuss
1/3 Tasse Fein Zerstoßene Vanillewaffeln (ca. 10 Waffeln)1/3 Tasse Fein Zerstoßene Vanillewaffeln (ca. 10 Waffeln)
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Kuchenkreis Aus Pappe (6 Zoll)Kuchenkreis Aus Pappe (6 Zoll)
9
Spread over cooled cake.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Dünne Scheiben Salami4 Dünne Scheiben Salami
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 15 m.
Portion15
Gesundheits-Score3
Magazin