Deepest Darkest Chocolate Cheesecake

Deepest Darkest Chocolate Cheesecake
Deepest Darkest Chocolate Cheesecake requires approximately 14 hours from start to finish. This recipe covers 22% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. One serving contains 1276 calories, 17g of protein, and 90g of fat. Head to the store and pick up bittersweet chocolate, coffee, honey, and a few other things to make it today. If you like this recipe, you might also like recipes such as Deepest Darkest Chocolate Cheesecake, Deepest Chocolate Espresso Chip Cookies, and Darkest Chocolate Crepe Cake.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 350 degrees F. Spray a 9-inch-diameter springform pan with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
For the crust: In a food processor, grind the cookies until finely ground. Blend in the sugar and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
3
Add the melted butter and process until well blended; it should be the consistency of wet sand. Press the crumbs evenly onto the bottom (not the sides) of the prepared pan. (Or just place the cookie crumb-sugar mixture in the pan, pour the melted butter in and combine.) Press the mixture into the bottom of the pan and bake just until set, about 7 minutes. Allow it to cool while preparing the filling.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
1
Place the chocolate in a microwave-safe bowl and heat until melted, 2 to 3 minutes, stirring every minute until the chocolate is completely melted. In a medium bowl, whisk the sugar and cocoa powder together, smoothing out any lumps of cocoa powder. In a stand mixer, beat the cream cheese until light and fluffy, about 2 minutes, and then add the sugar-cocoa powder mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
2
Add the orange zest, prepared coffee or espresso powder at this time, if using. Beat until fully incorporated, scraping down the sides and bottom with a rubber scraper when necessary. Blend in the eggs, 1 at a time.
Zutaten, die Sie benötigen
Instant-espressoInstant-espresso
OrangenschaleOrangenschale
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, OptionalZusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
BackspatelBackspatel
3
Mix in the lukewarm chocolate and stir until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
4
Pour the filling over the cooled crust, tap the pan on the table top to remove any air pockets, and then smooth the top to even out.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
5
Bake until the center is just set (jiggles like set gelatin) and looks just dry, about 1 hour 10 minutes, rotating halfway. Cool 5 minutes. Run a knife around sides of the cake to loosen, but do not remove from the springform pan. Chill the cake in the refrigerator overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
6
For the glaze: Stir the heavy cream, chopped chocolate, honey and prepared coffee in a heavy, medium saucepan over low heat until smooth. Cool slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, OptionalZusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
7
Pour over the center of the cheesecake, spreading to within 1/2-inch of the cheesecake's edge and filling any cracks. Chill until topping is set, about 1 hour.
8
Transfer the cheesecake to a platter and release from the springform pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
9
Serve cold, or allow to come to room temperature, about 2 hours.
SchwierigkeitExperte
Fertig in14 hrs
Portion8
Gesundheits-Score8
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