Deepest Darkest Chocolate Cheesecake requires approximately 14 hours from start to finish. This recipe covers 22% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. One serving contains 1276 calories, 17g of protein, and 90g of fat. Head to the store and pick up bittersweet chocolate, coffee, honey, and a few other things to make it today. If you like this recipe, you might also like recipes such as Deepest Darkest Chocolate Cheesecake, Deepest Chocolate Espresso Chip Cookies, and Darkest Chocolate Crepe Cake.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 350 degrees F. Spray a 9-inch-diameter springform pan with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Estragon Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
For the crust: In a food processor, grind the cookies until finely ground. Blend in the sugar and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
3
Add the melted butter and process until well blended; it should be the consistency of wet sand. Press the crumbs evenly onto the bottom (not the sides) of the prepared pan. (Or just place the cookie crumb-sugar mixture in the pan, pour the melted butter in and combine.) Press the mixture into the bottom of the pan and bake just until set, about 7 minutes. Allow it to cool while preparing the filling.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Gehackte Zwiebel
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
1
Place the chocolate in a microwave-safe bowl and heat until melted, 2 to 3 minutes, stirring every minute until the chocolate is completely melted. In a medium bowl, whisk the sugar and cocoa powder together, smoothing out any lumps of cocoa powder. In a stand mixer, beat the cream cheese until light and fluffy, about 2 minutes, and then add the sugar-cocoa powder mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Reispapier
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines Salz
Getrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte Kirschen
2
Add the orange zest, prepared coffee or espresso powder at this time, if using. Beat until fully incorporated, scraping down the sides and bottom with a rubber scraper when necessary. Blend in the eggs, 1 at a time.
Zutaten, die Sie benötigen
Instant-espresso
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
Zusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Backspatel
3
Mix in the lukewarm chocolate and stir until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
4
Pour the filling over the cooled crust, tap the pan on the table top to remove any air pockets, and then smooth the top to even out.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Bake until the center is just set (jiggles like set gelatin) and looks just dry, about 1 hour 10 minutes, rotating halfway. Cool 5 minutes. Run a knife around sides of the cake to loosen, but do not remove from the springform pan. Chill the cake in the refrigerator overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Gelbe Fruchtrolle
6
For the glaze: Stir the heavy cream, chopped chocolate, honey and prepared coffee in a heavy, medium saucepan over low heat until smooth. Cool slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
7
Pour over the center of the cheesecake, spreading to within 1/2-inch of the cheesecake's edge and filling any cracks. Chill until topping is set, about 1 hour.
8
Transfer the cheesecake to a platter and release from the springform pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
9
Serve cold, or allow to come to room temperature, about 2 hours.