Deepest Darkest Chocolate Cheesecake requires approximately 14 hours from start to finish. This recipe covers 22% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. One serving contains 1276 calories, 17g of protein, and 90g of fat. Head to the store and pick up bittersweet chocolate, coffee, honey, and a few other things to make it today. If you like this recipe, you might also like recipes such as Deepest Darkest Chocolate Cheesecake, Deepest Chocolate Espresso Chip Cookies, and Darkest Chocolate Crepe Cake.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 350 degrees F. Spray a 9-inch-diameter springform pan with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomate, In Acht Spalten Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
For the crust: In a food processor, grind the cookies until finely ground. Blend in the sugar and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
3
Add the melted butter and process until well blended; it should be the consistency of wet sand. Press the crumbs evenly onto the bottom (not the sides) of the prepared pan. (Or just place the cookie crumb-sugar mixture in the pan, pour the melted butter in and combine.) Press the mixture into the bottom of the pan and bake just until set, about 7 minutes. Allow it to cool while preparing the filling.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, Optional
1
Place the chocolate in a microwave-safe bowl and heat until melted, 2 to 3 minutes, stirring every minute until the chocolate is completely melted. In a medium bowl, whisk the sugar and cocoa powder together, smoothing out any lumps of cocoa powder. In a stand mixer, beat the cream cheese until light and fluffy, about 2 minutes, and then add the sugar-cocoa powder mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines Salz
Getrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Add the orange zest, prepared coffee or espresso powder at this time, if using. Beat until fully incorporated, scraping down the sides and bottom with a rubber scraper when necessary. Blend in the eggs, 1 at a time.
Zutaten, die Sie benötigen
Instant-espresso
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Backspatel
3
Mix in the lukewarm chocolate and stir until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
4
Pour the filling over the cooled crust, tap the pan on the table top to remove any air pockets, and then smooth the top to even out.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
5
Bake until the center is just set (jiggles like set gelatin) and looks just dry, about 1 hour 10 minutes, rotating halfway. Cool 5 minutes. Run a knife around sides of the cake to loosen, but do not remove from the springform pan. Chill the cake in the refrigerator overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
1 Gelbe Fruchtrolle
6
For the glaze: Stir the heavy cream, chopped chocolate, honey and prepared coffee in a heavy, medium saucepan over low heat until smooth. Cool slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
7
Pour over the center of the cheesecake, spreading to within 1/2-inch of the cheesecake's edge and filling any cracks. Chill until topping is set, about 1 hour.
8
Transfer the cheesecake to a platter and release from the springform pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
9
Serve cold, or allow to come to room temperature, about 2 hours.