Devil's Food Cake with Chocolate Spiderweb

Devil's Food Cake with Chocolate Spiderweb
Devil's Food Cake with Chocolate Spiderweb might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 12% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 10 servings with 692 calories, 9g of protein, and 28g of fat each. A mixture of baking soda, cocoa powder, salt, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 5 hours.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177° with racks in upper and lower thirds. Butter cake pans, then line bottoms with rounds of parchment paper. Dust pans with flour, knocking out excess.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Whisk together flour, baking soda, and salt in a small bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Whisk together boiling-hot water and cocoa in another bowl until smooth, then whisk in milk and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
ReispapierReispapier
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
4
Beat butter and sugars with an electric mixer at medium-high speed until light and fluffy, about 3 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
5
Add eggs 1 at a time, beating well after each addition. At low speed, mix in flour mixture in 3 batches, alternating with cocoa mixture, beginning and ending with flour, and mixing until just combined.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
6
Divide batter among pans, smoothing tops.
7
Bake, switching position of pans halfway through, until a wooden pick inserted into center comes out clean and cakes begin to pull away from sides of pans, 20 to 25 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
8
Cool cakes in pans on racks 20 minutes, then turn out onto racks to cool completely.
1
Trace a 9-inch circle on a sheet of parchment paper, then draw a spiderweb inside circle. Next to web, draw a 2-to 3-inch spider. Turn drawings over onto a baking sheet.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick
Eine Prise Rote PfefferflockenEine Prise Rote Pfefferflocken
2
Melt chocolate chips in a heatproof bowl set over a saucepan of simmering water, stirring. Cool slightly, then transfer to pastry bag. Pipe chocolate onto web, beginning with spokes, and onto spider on parchment, then freeze until firm, about 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
Neuer KäsekuchenNeuer Käsekuchen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
300 Gramm (11 Unzen) Milchschokolade, Gleichmäßig Gehackt300 Gramm (11 Unzen) Milchschokolade, Gleichmäßig Gehackt
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
1
Put frosting ingredients in a heatproof large bowl set over a pot of simmering water. Beat with handheld mixer at low speed until mixture is warm and sugar has dissolved. Continue to beat at high speed until thick and fluffy, 7 to 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
Frische Petersilienzweige, Dünn Geschnitten, Zum GarnierenFrische Petersilienzweige, Dünn Geschnitten, Zum Garnieren
2
Remove bowl from heat and beat frosting until cooled slightly, 5 to 10 minutes more.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
1
Place a cake layer on a serving plate.
2
Spread top with some of frosting. Top with another cake layer and spread with some of frosting, then top with final cake layer. Frost top and sides of cake with remaining frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
3
Cut off portion of parchment with spider and reserve. Invert web on parchment onto cake and carefully peel off paper. Peel off parchment from spider and put spider on web.
4
Let cake stand at room temperature until chocolate decorations have softened.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1
•Cake layers can be made 2 days ahead and kept, well wrapped in plastic wrap, at room temperature, or 1 week ahead and frozen.•Chocolate decorations can be made 1 day ahead and frozen.•You can substitute 2 teaspoons pure vanilla extract for the espresso powder in the frosting.•The egg whites in the frosting may not be fully cooked.•Cake can be assembled and decorated 4 hours ahead and chilled.
Zutaten, die Sie benötigen
Nestlé® Toll House® Halbsüße SchokoladenstückchenNestlé® Toll House® Halbsüße Schokoladenstückchen
Instant-espressoInstant-espresso
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
2
Let stand at room temperature at least 30 minutes before serving.
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs
Portion10
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
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