Devil's Food Cake with Peppermint Frosting

Devil's Food Cake with Peppermint Frosting
Devil's Food Cake with Peppermint Frosting might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains roughly 12g of protein, 62g of fat, and a total of 989 calories. This recipe serves 12. This recipe covers 19% of your daily requirements of vitamins and minerals. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas. Head to the store and pick up water, eggs, cocoa powder, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Position rack in center of oven;preheat to 177°. Butter two 9-inch-diametercake pans with 2-inch-high sides.Dust pans with flour; tap out excess.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Whiskfirst 4 ingredients in medium bowl to blend.Using electric mixer, beat sugar and butterin large bowl until well blended. Beat ineggs 1 at a time, beating well after eachaddition. Beat in yolk.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Add cocoa and beatuntil well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
4
Add flour mixture in3 additions alternately with ice water in 2additions, beginning and ending with flourmixture and beating until just blended andsmooth after each addition. Divide batterbetween prepared pans; smooth tops.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
5
Bake cakes until tester inserted intocenter comes out clean, about 40 minutes.Cool cakes in pans on racks 15 minutes.Invert cakes onto racks and cool completely.DO AHEAD: Can be made 1 day ahead.Wrap in foil; store at room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft
1
Bring cream and corn syrup to simmer inmedium saucepan.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen ZuckerVerschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
2
Remove from heat;add chocolate and whisk until melted andsmooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
3
Transfer to small bowl. Chill untilfirm enough to spread, about 1 hour. DO AHEAD: Can be made 1 day ahead. Beforeusing, let stand at room temperature untilsoft enough to spread, about 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
1
Placewhite chocolate in large heatproof bowl.Bring 1 cup cream to simmer in saucepan.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Pour hot cream over white chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
3
Let stand 1 minute; whisk until smooth.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
4
Whisk in extract. Cover; chill until mixturethickens and is cold, at least 4 hours. DO AHEAD: Can be made 1 day ahead. Chill.
Zutaten, die Sie benötigen
Warmer, Stark Gebrühter KaffeeWarmer, Stark Gebrühter Kaffee
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
5
Add 2 cups chilled cream to whitechocolate cream and beat until smooth andpeaks form. DO AHEAD: Can be made 3hours ahead. Cover and chill. Rewhisk tothicken, if necessary, before using.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
6
Using long serrated knife, cut eachcake horizontally in half.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Grüne M&M's3 Grüne M&M's
7
Place 1 cake layeron platter, cut side up.
8
Spread 1/3 of darkchocolate ganache over cake. Spoon 2 cupswhite chocolate cream in dollops over cake;spread evenly to edges. Top with secondcake layer, cut side down; spread 1/3 ofganache over, then 2 cups white chocolatecream. Repeat with third cake layer, cutside up, remaining ganache, and remainingcream. Cover with fourth cake layer, cutside down. Chill while preparing frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1
Combine sugar, 1/2 cup water, egg whites, and cornsyrup in large bowl of heavy-duty standmixer.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Whisk by hand to blend well. Setbowl with mixture over saucepan ofgently simmering water; whisk constantlywith hand whisk until mixture resemblesmarshmallow creme and ribbons form whenwhisk is lifted, 8 to 9 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
3
Whisk inpeppermint extract.
Zutaten, die Sie benötigen
Warmer, Stark Gebrühter KaffeeWarmer, Stark Gebrühter Kaffee
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
4
Remove bowl from overwater and attach bowl to heavy-duty standmixer fitted with whisk attachment. Beat onhigh speed until mixture is barely warm totouch and very thick, 7 to 8 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
5
Using offset spatula and workingquickly, spread frosting over top and sidesof cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Offset-SpatelOffset-Spatel
6
Sprinkle chocolate curls over topand sides. DO AHEAD: Can be made 1 dayahead. Cover with cake dome; chill.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokolade LockenSchokolade Locken
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score7
GerichteBeilage
AnlässeWeihnachten
Magazin