Watching your figure? This vegetarian recipe has 426 calories, 7g of protein, and 31g of fat per serving. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Autumn. Head to the store and pick up ground cinnamon, apple, butter, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 4 hours and 20 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
2
Mix butter and graham crumbs; press onto bottom and up side of 9-inch pie plate.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
3
Beat cream cheese, 1/2 cup sugar and vanilla in large bowl with mixer until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später Süßigkeiten
Necco Waffelbonbons
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
4
Add eggs, 1 at a time, beating after each just until blended; pour into crust. Top with apples and nuts.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Pfund Hellbraunes Roggenbrot Vom Vortag, Gewürfelt
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
5
Mix cinnamon and 3 Tbsp. sugar; sprinkle over cheesecake.
Zutaten, die Sie benötigen
Reispapier
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
6
Bake 40 min. or until center is almost set. Cool completely. Refrigerate 3 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich