Fluffy Cake Doughnuts is a vegetarian morn meal. One serving contains 195 calories, 4g of protein, and 2g of fat. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. If you have almond extract, baking powder, ground cinnamon, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes about 30 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C). Lightly grease a doughnut pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, Geschält
2
In a large bowl, mix flour, sugar, baking powder, nutmeg, cinnamon and salt. Stir in milk, eggs, vanilla and shortening. Beat together until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse
Tassen Gehackte Datteln (ca.
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, Optional
Paket Natürliche Kuchenmischung
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt