Fresh Citrus Cupcakes With Ruby Red Grapefruit Glaze
The recipe Fresh Citrus Cupcakes With Ruby Red Grapefruit Glaze could satisfy your American craving in approximately 2 hours and 12 minutes. One portion of this dish contains around 5g of protein, 10g of fat, and a total of 286 calories. This recipe serves 24. Head to the store and pick up orange zest, garnish: pink grapefruit-flavored jelly beans, butter, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Beat butter and cream cheese at medium speed with an electric mixer until creamy. Beat in sugar until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
3
Add eggs, 1 at a time, beating until blended after each addition. Stir in orange zest and juice.
Zutaten, die Sie benötigen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Weiße Backschokoladenlocken
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
4
Combine flour and next 3 ingredients. Gradually add to butter mixture alternately with sour cream, beating until blended. Spoon batter by rounded tablespoonfuls into lightly greased miniature muffin pans.