Ginger-Glazed Carrot Cake

Ginger-Glazed Carrot Cake
This vegetarian recipe serves 12. One serving contains 183 calories, 3g of protein, and 6g of fat. Easter will be even more special with this recipe. 1 person found this recipe to be delicious and satisfying. Head to the store and pick up promise buttery spread, milk, flour, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
2
Place a large piece of aluminum foil over bottom of a 9-inch springform pan. Attach sides of pan; fold excess foil around outside of pan. Coat bottom of springform pan with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
3
Stir together flour and next 5 ingredients.
Zutaten, die Sie benötigen
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
4
Beat 1/3 cup buttery spread, granulated sugar, and brown sugar at medium speed with an electric mixer until light and fluffy (about 5 minutes). Beat in vanilla; add eggs, 1 at a time, beating 1 minute after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Butteriger AufstrichButteriger Aufstrich
SchulterSchulter
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
Wie M&MsWie M&Ms
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
5
Beat in yogurt. Gradually beat in flour mixture; add carrots, and beat until blended. Spoon into prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
2 Dosen (je 15-1/4 Unzen) Geschnittene Birnen, Gut Abgetropft2 Dosen (je 15-1/4 Unzen) Geschnittene Birnen, Gut Abgetropft
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
6
Bake at 350 for 35 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
7
Remove from oven, and gently run a knife around outer edge of cake to loosen. Cool on a wire rack 10 minutes; remove sides of pan, and let cake cool 1 hour or until completely cool.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
8
Stir together powdered sugar and next 3 ingredients.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
9
Drizzle glaze over cooled cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
10
Garnish, if desired.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
AnlässeOstern
Magazin