Gingerbread Cookies

Gingerbread Cookies
Gingerbread Cookies is a vegan recipe with 8 servings. This dessert has 765 calories, 11g of protein, and 10g of fat per serving. This recipe covers 25% of your daily requirements of vitamins and minerals. It will be a hit at your Christmas event. Head to the store and pick up baking soda, ground allspice, molasses, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 2 hours and 37 minutes.

Anweisungen

1
In large bowl, combine first 7 ingredients, and mix well. Set aside.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
2
In large mixing bowl beat together with electric mixer on medium speed the sugar and shortening until fluffy; add the molasses and water, mixing well. Stir in the flour mixture until just mixed. Cover and refrigerate for at least 2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Gehackte Datteln (ca.Tassen Gehackte Datteln (ca.
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M'sSchokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
3
Preheat oven to 350 degrees F. Lightly grease baking sheets.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
4
Roll about 1/4 of the dough 1/4-inch thick on lightly floured surface.
Zutaten, die Sie benötigen
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
5
Cut with a floured gingerbread cutter or other shaped cutters.
6
Place about 2-inches apart on baking sheets.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
7
Bake 10 to 12 minutes or until no indentation remains when touched.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
8
Transfer to wire racks to cool. Decorate with colored frosting, sugar and candies as desired.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Sour Brite Octopus BonbonSour Brite Octopus Bonbon
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 37 m.
Portion8
Gesundheits-Score18
Magazin