Guava Chiffon Cake

Guava Chiffon Cake
Guava Chiffon Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 8. One portion of this dish contains roughly 9g of protein, 17g of fat, and a total of 363 calories. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up baking powder, water, lemon zest, and a few other things to make it today. It is a good option if you're following a dairy free and vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour and 5 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as Guava Chiffon Baby Shower Cupcakes: Great Only if You Like Guava, Guava Cheese Turnovers (Guava Pastelillos), and Easy Guava Cake.

Anweisungen

1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C). Prepare three 9-inch cake pans by lightly greasing them, dusting with flour, and shaking out the excess.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Sift together the flour with 2/3 cups of sugar, the baking powder, and salt into a large bowl. In a separate bowl, beat together the oil, water, nectar, yolks, vanilla, and lemon zest until well combined.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
Silberne NonpareillesSilberne Nonpareilles
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
NektarNektar
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Pour the yolks into the flour, and mix until the batter is smooth, mix in food coloring until desired shade is reached. Beat together egg whites with the cream of tartar in a clean bowl until soft peaks form. Gradually add the 1/2 cup of sugar, and beat until stiff. Gently fold whites into batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
24 Bis 28 Stücke Mehrfarbiges Lakritz Zum Abziehen Und Schälen (je 24 Cm)24 Bis 28 Stücke Mehrfarbiges Lakritz Zum Abziehen Und Schälen (je 24 Cm)
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Pour into prepared cake pans.
5
Bake in preheated oven until a toothpick inserted into the center comes out clean, about 25 minutes. Run a metal spatula or small knife around the edges of the cake to loosen, and allow to cool in the pans for 10 minutes before inverting onto a cooling rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 5 m.
Portion8
Gesundheits-Score4
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