Guinness Gingerbread

Guinness Gingerbread
Guinness Gingerbread requires approximately 55 minutes from start to finish. For 55 cents per serving, you get a dessert that serves 24. One portion of this dish contains about 3g of protein, 4g of fat, and a total of 191 calories. It will be a hit at your st. patrick day event. Head to the store and pick up golden syrup, plus 2 tablespoons brown sugar, ground cinnamon, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat your oven to 325 degrees F. Line your cake pan with aluminium foil and grease it, or grease your foil tray.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Put the butter, syrup, dark brown sugar, stout, ginger, cinnamon and ground cloves into a pan and melt gently over a low heat.
Zutaten, die Sie benötigen
(Großbritannien Verwendet Johannisbeeren)(Großbritannien Verwendet Johannisbeeren)
Gemahlene NelkeGemahlene Nelke
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zusätzliche Schlagsahne, OptionalZusätzliche Schlagsahne, Optional
StoutStout
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
3
Take off the heat and whisk in the flour and baking soda. You will need to be patient and whisk thoroughly to get rid of any lumps.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
4
Whisk the sour cream and eggs together in a measuring jug and then beat into the gingerbread mixture, whisking again to get a smooth batter.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
LuftkopfbonbonsLuftkopfbonbons
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
5
Pour this into your cake/foil pan, and bake for about 45 minutes; when it's ready it will be gleamingly risen at the centre, and coming away from the pan at the sides.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
6
Let the gingerbread cool before cutting into slices or squares.
SchwierigkeitExperte
Fertig in55 m.
Portion24
Gesundheits-Score1
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