Need It is perfect for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes about 1 hour and 50 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as Holiday Gingerbread Cookies, Holiday Gingerbread, and Holiday Gingerbread.
Anweisungen
1
Combine butter, sugar, and molasses together in a standing mixer with the paddle attachment until light and fluffy, about 3 minutes. Meanwhile, whisk together the remaining dry ingredients in a separate bowl.
Add the dry ingredients to the butter mixture in increments, and continue to beat until thoroughly mixed together.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
3
Pour the dough out onto the countertop and divide into 4 pieces. Press each piece into a disk and wrap in plastic wrap.
Zutaten, die Sie benötigen
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
4
Place in the refrigerator and chill for 1 to 2 hours, or up to 3 days.
5
Adjust the racks to the center of the oven and preheat to 350 degrees F. Line sheet trays with parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
6
Spread 2 large pieces of parchment paper out and very lightly flour them.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
7
Place a disk of dough between the parchment sheets and roll out to 1/4-inch thickness. Repeat with the remaining disks of dough. Rework all scraps into balls and re-chill before reusing. Repeat with all the dough.
Zutaten, die Sie benötigen
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
8
Cut out cookies and place on the parchment-lined sheet trays with an offset spatula, leaving 1-inch between each cookie.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle
Fruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Offset-Spatel
9
Bake the cookies for 10 to 12 minutes. Cool on the sheet tray for 5 minutes, and then transfer to a cooling rack to continue cooling to room temperature before decorating the cookies with Royal Icing.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
10
Add ingredients to a large bowl. Beat, using a hand mixer, until glossy and stiff, about 5 to 6 minutes.