Lemon-Berry Lush

Lemon-Berry Lush
Lemon-Berry Lush might be just the side dish you are searching for. This recipe serves 10. One portion of this dish contains approximately 3g of protein, 3g of fat, and From preparation to the plate, this recipe takes roughly 1 hour and 15 minutes.

Anweisungen

1
Beat milk, dry pudding mix and lemon peel in medium bowl with wire whisk until well blended. Gently stir in half of the whipped topping. Refrigerate 5 min. or until thickened.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse
Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
1 Milchschokoladenriegel Mit Mandeln (4-1/4 Unzen), Gehackt1 Milchschokoladenriegel Mit Mandeln (4-1/4 Unzen), Gehackt
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
2
Cut cake horizontally into three layers.
3
Place bottom cake layer on serving plate; top with 1-1/4 cups of the pudding mixture and middle cake layer. Cover with remaining pudding mixture and top cake layer.
4
Frost side and top of cake with remaining whipped topping; top with berries. Refrigerate at least 1 hour. Store leftovers in refrigerator.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse
Gehackte Geschälte Geröstete Und Gesalzene PistazienGehackte Geschälte Geröstete Und Gesalzene Pistazien
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 15 m.
Portion10
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
Magazin