Lite Carrot Cake

Lite Carrot Cake
Lite Carrot Cake requires about 45 minutes from start to finish. This recipe serves 15. One portion of this dish contains roughly 4g of protein, 6g of fat, and a total of 206 calories. If you have buttermilk, eggs, sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Easter.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease and flour one 9x13 inch pan or two 9 inch round cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
2
Separate eggs and beat egg whites until frothy, then continue whipping and gradually add 1/2 cup of the white sugar. Beat until stiff.
Zutaten, die Sie benötigen
Geröstet Und PistazienGeröstet Und Pistazien
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
3
In a large bowl combine; the cake flour, wheat flour, brown sugar, baking powder, baking soda, and cinnamon, mix until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
Paket Milk DudsPaket Milk Duds
Kuchen MehlKuchen Mehl
ReispapierReispapier
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
4
Add the oil and the buttermilk and mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben GeschnittenGelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
5
Add the egg yolks and mix well. Fold in the egg whites and then the carrots.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Côtes Du Rhône Oder Anderer Trockener RotweinCôtes Du Rhône Oder Anderer Trockener Rotwein
6
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
7
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 25 to 35 minutes. Cool and frost with your favorite Cream Cheese frosting using light cream cheese.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse ZuckergussFrischkäse Zuckerguss
Sonnengetrocknete Tomaten In ÖlSonnengetrocknete Tomaten In Öl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion15
Gesundheits-Score3
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