Lite Carrot Cake

Lite Carrot Cake
Lite Carrot Cake requires about 45 minutes from start to finish. This recipe serves 15. One portion of this dish contains roughly 4g of protein, 6g of fat, and a total of 206 calories. If you have buttermilk, eggs, sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Easter.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease and flour one 9x13 inch pan or two 9 inch round cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
Separate eggs and beat egg whites until frothy, then continue whipping and gradually add 1/2 cup of the white sugar. Beat until stiff.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
3
In a large bowl combine; the cake flour, wheat flour, brown sugar, baking powder, baking soda, and cinnamon, mix until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
2/3 Tasse M&M's Minis2/3 Tasse M&M's Minis
Kuchen MehlKuchen Mehl
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
4
Add the oil and the buttermilk and mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
5
Add the egg yolks and mix well. Fold in the egg whites and then the carrots.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Geriebene Schokolade, OptionalGeriebene Schokolade, Optional
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
6
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 25 to 35 minutes. Cool and frost with your favorite Cream Cheese frosting using light cream cheese.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischkäse ZuckergussFrischkäse Zuckerguss
Sonnengetrocknete Tomaten In ÖlSonnengetrocknete Tomaten In Öl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion15
Gesundheits-Score3
Magazin