Low-Fat Lemon Soufflé Cheesecake

Low-Fat Lemon Soufflé Cheesecake
For 35 cents per serving, this recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 15. One serving contains 95 calories, 3g of protein, and 7g of fat. Head to the store and pick up knudsen milkfat cottage cheese, jell-o lemon flavor gelatin, water, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 4 hours and 15 minutes.

Anweisungen

1
Sprinkle half the graham crumbs onto side of 8- or 9-inch springform pan or pie plate sprayed with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Estragon OptionalEstragon Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
2
Add boiling water to gelatin mix in bowl; stir 2 min. until completely dissolved. Cool 5 min. Blend gelatin mixture and cheeses in blender until smooth, occasionally scraping down side of blender.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit ErdbeergeschmackMit Erdbeergeschmack
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Pour into large bowl. Stir in COOL WHIP.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Pour into prepared pan; smooth top.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Sprinkle remaining crumbs around outside edge. Refrigerate 4 hours or until set.
6
Remove side of pan just before serving.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs, 15 m.
Portion15
Gesundheits-Score1
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