Mama's German Chocolate Cake

Mama's German Chocolate Cake
The recipe Mama's German Chocolate Cake could satisfy your American craving in approximately 3 hours and 48 minutes. This recipe serves 12. This recipe covers 12% of your daily requirements of vitamins and minerals. Watching your figure? This vegetarian recipe has 470 calories, 7g of protein, and 28g of fat per serving. It works well as a dessert. If you have sugar, baking soda, garnish: chocolate-dipped pecan halves, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Lightly grease 3 (9-inch) round cake pans; line bottoms with parchment paper, and lightly grease paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
3
Microwave chocolate baking bars and 1/2 cup water in a large microwave-safe bowl at HIGH for 1 to 1 1/2 minutes or until chocolate is melted and smooth, stirring once halfway through.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, OptionalSchlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
Combine flour and next 2 ingredients in a medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
5
Beat butter and sugar at medium speed with an electric mixer until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
6
Add egg yolks, 1 at a time, beating just until blended after each addition. Stir in chocolate mixture and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
7
Add flour mixture alternately with buttermilk, beginning and ending with flour mixture. Beat at low speed just until blended after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
8
Beat egg whites at high speed until stiff peaks form; gently fold into batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
9
Pour batter into prepared pans.
10
Bake at 350 for 25 to 30 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
11
Remove from oven, and gently run a knife around outer edge of cake layers to loosen from sides of pans. Cool in pans on wire racks 15 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
12
Remove from pans to wire racks; discard parchment paper. Cool completely (about 1 hour).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
13
Spread Coconut-Pecan Frosting between layers and on top and sides of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
14
Garnish, if desired.
15
Note: We tested with
16
Baker's German's Sweet Chocolate Bar.
Zutaten, die Sie benötigen
SchokoriegelSchokoriegel
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs, 48 m.
Portion12
Gesundheits-Score4
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