Mango Gingerbread with Macadamia Streusel

Mango Gingerbread with Macadamia Streusel
You can never have too many dessert recipes, so give Mango Gingerbread with Macadamia Streusel a try. This recipe serves 9. Watching your figure? This vegetarian recipe has 348 calories, 5g of protein, and 12g of fat per serving. This recipe covers 11% of your daily requirements of vitamins and minerals. It is perfect for Christmas. Head to the store and pick up mangoes, canolan oil, baking soda, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Stir all ingredients in small bowl to blend.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
1
Position rack in center of oven and preheat to 177°. Butter 9x9x2-inch metal baking pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Splenda®-Mischung Aus Braunem ZuckerSplenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Whisk first 6 ingredients in medium bowl to blend. Coarsely puree mangoes in food processor.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Transfer 1 cup mango puree to large bowl (reserve any remaining puree for another use).
Zutaten, die Sie benötigen
Mango PüreeMango Püree
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
Add buttermilk, oil, and eggs to puree; whisk until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Frische Mehltortillas Zum ServierenFrische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
5
Add flour mixture; stir just until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
6
Transfer half of batter (about 2 cups) to prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
7
Sprinkle half of streusel over. Spoon remaining batter over, smooth evenly with spatula, then sprinkle with remaining streusel.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
8
Bake bread until springy to touch and tester inserted into center comes out clean, about 45 minutes. Cool completely in pan on rack. (Can be made 8 hours ahead. Cover and store at room temperature.)
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Bier1-1/2 Tassen Bier
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
9
Cut bread into 9 squares and serve.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Bier1-1/2 Tassen Bier
1
Buttermilk and baking soda help give the gingerbread a tender texture.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion9
Gesundheits-Score6
Magazin