Mango Gingerbread with Macadamia Streusel

Mango Gingerbread with Macadamia Streusel
You can never have too many dessert recipes, so give Mango Gingerbread with Macadamia Streusel a try. This recipe serves 9. Watching your figure? This vegetarian recipe has 348 calories, 5g of protein, and 12g of fat per serving. This recipe covers 11% of your daily requirements of vitamins and minerals. It is perfect for Christmas. Head to the store and pick up mangoes, canolan oil, baking soda, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Stir all ingredients in small bowl to blend.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
1
Position rack in center of oven and preheat to 177°. Butter 9x9x2-inch metal baking pan.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Whisk first 6 ingredients in medium bowl to blend. Coarsely puree mangoes in food processor.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Transfer 1 cup mango puree to large bowl (reserve any remaining puree for another use).
Zutaten, die Sie benötigen
Mango PüreeMango Püree
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Add buttermilk, oil, and eggs to puree; whisk until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
5
Add flour mixture; stir just until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
6
Transfer half of batter (about 2 cups) to prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
Sprinkle half of streusel over. Spoon remaining batter over, smooth evenly with spatula, then sprinkle with remaining streusel.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
8
Bake bread until springy to touch and tester inserted into center comes out clean, about 45 minutes. Cool completely in pan on rack. (Can be made 8 hours ahead. Cover and store at room temperature.)
Zutaten, die Sie benötigen
2 Teelöffel Plus 1/2 Tasse Zucker, Geteilt2 Teelöffel Plus 1/2 Tasse Zucker, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
9
Cut bread into 9 squares and serve.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Teelöffel Plus 1/2 Tasse Zucker, Geteilt2 Teelöffel Plus 1/2 Tasse Zucker, Geteilt
1
Buttermilk and baking soda help give the gingerbread a tender texture.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion9
Gesundheits-Score6
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