This recipe serves 12. One serving contains 348 calories, 6g of protein, and 28g of fat. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of baker's chocolate, sugar, chocolate wafer cookies, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 4 hours and 55 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177° if using a silver 9-inch springform pan (or to325 if using a dark nonstick 9-inch springform pan).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Mix crushed wafers and butter. Press firmly onto bottom of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Rechteckige Waffel-Sandwich-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
3
Bake 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4
Beat cream cheese, sugar and vanilla in large bowl with electric mixer on medium speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Add melted semi-sweet chocolate; stir until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokolade
8
Add melted white chocolate to remaining cream cheese mixture; mix well. Spoon semi-sweet and white chocolate mixtures alternately over crust. Swirl with knife to marbleize.
Bake 40 minutes or until center is almost set. Run small knife or spatula around side of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, Geschält
10
Garnish as desired. Store leftover cheesecake in refrigerator.