Orange Chiffon Cake

Orange Chiffon Cake
Need a dairy free dessert? Orange Chiffon Cake could be an outstanding recipe to try. This recipe serves 10. One serving contains 557 calories, 8g of protein, and 15g of fat. If you have sugar, orange juice, eggs, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Make cake: Preheat oven to 163°. Sift flour, 3/4 cup sugar, baking powder and salt. Separate eggs.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Whisk yolks, oil, juice, zest and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Weiße BackschokoladenlockenWeiße Backschokoladenlocken
1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
3
Whisk oil mixture into flour mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
4
Beat whites until frothy.
5
Add cream of tartar; beat until firm. Beat in 3/4 cup sugar, 1 Tbsp. at a time, until peaks form. Fold 1/4 of whites into batter; add remaining whites.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
6
Bake in an ungreased 10-inch tube pan 1 hour and 10 minutes, until a tester comes out clean. Invert pan over neck of a bottle to cool. When cool, run a knife around edges to remove cake.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
7
Place on a rack.
8
Make glaze: Stir juice into sugar; drizzle over top of cake and down sides.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches SesamdressingZubereitetes Japanisches Sesamdressing
Weiße BackschokoladenlockenWeiße Backschokoladenlocken
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score2
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