Orange Chiffon Cake with Rhubarb Jam

Orange Chiffon Cake with Rhubarb Jam
You can never have too many dessert recipes, so give Orange Chiffon Cake with Rhubarb Jam From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. Mother's Day will be even more special with this recipe.

Anweisungen

1
In a heavy saucepan, bring the sugar and orange juice to a boil over moderately high heat, stirring.
Zutaten, die Sie benötigen
Wie Der Neid Der EngelWie Der Neid Der Engel
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel Pareve-Margarine, Geschmolzen2 Esslöffel Pareve-Margarine, Geschmolzen
2
Add three-quarters of the rhubarb and the orange zest and simmer, stirring, until the rhubarb is softened and slightly thickened, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
OrangenschaleOrangenschale
Frische Erdbeeren Und Zusätzliche SchlagsahneFrische Erdbeeren Und Zusätzliche Schlagsahne
3
Add the remaining rhubarb and cook until just tender, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Erdbeeren Und Zusätzliche SchlagsahneFrische Erdbeeren Und Zusätzliche Schlagsahne
4
Let cool.
5
Preheat the oven to 37
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Hähnchenschenkel Und -keulenHähnchenschenkel Und -keulen
6
In a bowl, sift together the flour, baking powder and salt. In a large bowl, beat the egg yolks with 1 1/2 cups of the sugar and the orange zest on high speed until light and fluffy, about 3 minutes. Gradually beat in the oil. Working in batches, alternately fold in the flour mixture and the orange juice, beginning and ending with the flour mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
Wie Der Neid Der EngelWie Der Neid Der Engel
OrangenschaleOrangenschale
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
1 1/2 Tassen Gefrorene Erbsen, Mais, Zwiebeln, Rote Paprika Und Schwarze Bohnenmischung1 1/2 Tassen Gefrorene Erbsen, Mais, Zwiebeln, Rote Paprika Und Schwarze Bohnenmischung
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben GeschnittenGelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wilde Veilchen (mit Stielen), GewaschenWilde Veilchen (mit Stielen), Gewaschen
7
In a large bowl, beat the egg whites with the cream of tartar until very soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Eiweiß (ca. 9)Eiweiß (ca. 9)
VeilchenVeilchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wilde Veilchen (mit Stielen), GewaschenWilde Veilchen (mit Stielen), Gewaschen
8
Add the remaining 1/4 cup of sugar and beat until firm, glossy peaks form. Fold one-third of the whites into the cake batter until incorporated, then fold in the remaining whites just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
9
Scrape the batter into a 10-inch tube pan with a removeable bottom and lightly smooth the top. Tap the pan once to release any air pockets.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
10
Bake the cake in the bottom third of the oven for about 30 minutes, or until the top springs back when lightly pressed. Invert the cake pan onto a jar and let cool in the pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Hähnchenschenkel Und -keulenHähnchenschenkel Und -keulen
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
11
Run a thin metal knife between the cake and the sides of the pan to loosen. Invert the cake onto a cake plate and serve with the rhubarb jam.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Erdbeeren Und Zusätzliche SchlagsahneFrische Erdbeeren Und Zusätzliche Schlagsahne
MarmeladeMarmelade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score3
Magazin