Orange Marmalade Layer Cake

Orange Marmalade Layer Cake
Orange Marmalade Layer Cake might be just the dessert you are searching for. One serving contains 334 calories, 5g of protein, and 8g of fat. This recipe serves 16. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of vanillan extract, buttermilk, milk, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
2
Coat 2 (9-inch) round cake pans with cooking spray, and line bottoms of the pans with wax paper.
Zutaten, die Sie benötigen
Estragon OptionalEstragon Optional
3
Lightly spoon sifted cake flour into dry measuring cups; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Kuchen MehlKuchen Mehl
4
Combine sifted flour, baking soda, and salt, stirring with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
5
Place butter in a large bowl, and beat with a mixer at medium speed until light and fluffy (about 2 minutes). Gradually add 1 3/4 cups sugar, 1 tablespoon at a time, beating until well blended. Beat in orange rind and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
6
Add egg whites, 1 at a time, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
7
Combine buttermilk and milk.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
8
Add flour mixture and buttermilk mixture alternately to butter mixture, beginning and ending with flour mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
9
Pour batter into prepared pans; sharply tap pans once on counter to remove air bubbles.
10
Bake at 350 for 25 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans 20 minutes on a wire rack; remove from pans. Cool completely on wire rack.
11
Combine juice and 1/4 cup sugar; stir until sugar dissolves. Pierce the cake layers liberally with a wooden pick. Slowly drizzle juice mixture over cake layers.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße BackschokoladenlockenWeiße Backschokoladenlocken
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
12
Carefully place 1 layer on a plate; spread with 1/3 cup marmalade. Top with remaining layer; spread remaining marmalade on top of cake. Fold sour cream into whipped topping; spread over sides of cake. Cover and chill at least 2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Waffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 KalorienWaffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 Kalorien
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
Kiwis, 1/4 Zoll Dick In Scheiben GeschnittenKiwis, 1/4 Zoll Dick In Scheiben Geschnitten
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion16
Gesundheits-Score1
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