Orange Marmalade Layer Cake

Orange Marmalade Layer Cake
Orange Marmalade Layer Cake might be just the dessert you are searching for. One serving contains 334 calories, 5g of protein, and 8g of fat. This recipe serves 16. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of vanillan extract, buttermilk, milk, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
2
Coat 2 (9-inch) round cake pans with cooking spray, and line bottoms of the pans with wax paper.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt
3
Lightly spoon sifted cake flour into dry measuring cups; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Kuchen MehlKuchen Mehl
4
Combine sifted flour, baking soda, and salt, stirring with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
5
Place butter in a large bowl, and beat with a mixer at medium speed until light and fluffy (about 2 minutes). Gradually add 1 3/4 cups sugar, 1 tablespoon at a time, beating until well blended. Beat in orange rind and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
OrangenschaleOrangenschale
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
6
Add egg whites, 1 at a time, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
7
Combine buttermilk and milk.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
8
Add flour mixture and buttermilk mixture alternately to butter mixture, beginning and ending with flour mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
9
Pour batter into prepared pans; sharply tap pans once on counter to remove air bubbles.
10
Bake at 350 for 25 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans 20 minutes on a wire rack; remove from pans. Cool completely on wire rack.
11
Combine juice and 1/4 cup sugar; stir until sugar dissolves. Pierce the cake layers liberally with a wooden pick. Slowly drizzle juice mixture over cake layers.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Grober Roter Zucker1 Esslöffel Grober Roter Zucker
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
12
Carefully place 1 layer on a plate; spread with 1/3 cup marmalade. Top with remaining layer; spread remaining marmalade on top of cake. Fold sour cream into whipped topping; spread over sides of cake. Cover and chill at least 2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
Kiwis, 1/4 Zoll Dick In Scheiben GeschnittenKiwis, 1/4 Zoll Dick In Scheiben Geschnitten
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion16
Gesundheits-Score1
Magazin