This recipe serves 20. One portion of this dish contains around 12g of protein, 40g of fat, and a total of 474 calories. A mixture of vanilla, knudsen cream, philadelphia cream cheese, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 4 hours.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. Line 13x9-inch baking pan with foil, with ends of foil extending over sides of pan; set aside. Coarsely chop 16 of the cookies; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Splenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
Sautierte Garnelen
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Place remaining 16 cookies in food processor container; cover. Process 30 to 45 seconds or until finely ground.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
3
Add butter; mix well. Press firmly onto bottom of prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
4
Bake 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
5
Beat cream cheese, sugar, flour and vanilla in large bowl with electric mixer on medium speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)