Peanut Butter Cookie Cheesecake

Peanut Butter Cookie Cheesecake
This recipe serves 20. One portion of this dish contains around 12g of protein, 40g of fat, and a total of 474 calories. A mixture of vanilla, knudsen cream, philadelphia cream cheese, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 4 hours.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Line 13x9-inch baking pan with foil, with ends of foil extending over sides of pan; set aside. Coarsely chop 16 of the cookies; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
FruchtrolleFruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Splenda®-Mischung Aus Braunem ZuckerSplenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Place remaining 16 cookies in food processor container; cover. Process 30 to 45 seconds or until finely ground.
Zutaten, die Sie benötigen
FruchtrolleFruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
3
Add butter; mix well. Press firmly onto bottom of prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
4
Bake 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
5
Beat cream cheese, sugar, flour and vanilla in large bowl with electric mixer on medium speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
6
Add sour cream and peanut butter; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
12 Unzen Bitter- Oder Halbbitterschokolade, Grob Gehackt12 Unzen Bitter- Oder Halbbitterschokolade, Grob Gehackt
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
7
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each addition just until blended. Gently stir in 1-1/2 cups of the chopped cookies; pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
FruchtrolleFruchtrolle
1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut1/2 Packung Gefrorener Blätterteig (1 Blatt), Aufgetaut
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
8
Sprinkle with remaining chopped cookies.
Zutaten, die Sie benötigen
FruchtrolleFruchtrolle
9
Bake 45 minutes or until center is almost set. Cool. Refrigerate 3 hours or overnight.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
10
Remove cheesecake from pan, using foil handles.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
11
Cut into 20 pieces to serve. Store leftover cheesecake in refrigerator.
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs
Portion20
Gesundheits-Score3
Magazin