For 79 cents per serving, this recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. Watching your figure? This vegetarian recipe has 324 calories, 5g of protein, and 25g of fat per serving. This recipe serves 16. From preparation to the plate, this recipe takes about 5 hours and 45 minutes. A mixture of butter, graham cracker crumbs, sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty.
Anweisungen
1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Combine graham crumbs, 3 Tbsp. sugar and butter; press onto bottom of 9-inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Beat cream cheese, 1 cup sugar and vanilla with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
4
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
5
Pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
6
Bake 55 min. or until center is almost set. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim. Refrigerate cheesecake 4 hours.