PHILADELPHIA Classic Cheesecake

PHILADELPHIA Classic Cheesecake
For 79 cents per serving, this recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. Watching your figure? This vegetarian recipe has 324 calories, 5g of protein, and 25g of fat per serving. This recipe serves 16. From preparation to the plate, this recipe takes about 5 hours and 45 minutes. A mixture of butter, graham cracker crumbs, sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty.

Anweisungen

1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Combine graham crumbs, 3 Tbsp. sugar and butter; press onto bottom of 9-inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, OptionalSchlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, Optional
3
Beat cream cheese, 1 cup sugar and vanilla with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Pakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne FrischkäsePakete Frischkäse, Zimmertemperatur, Plus 2 (8 Unzen) Pakete Schlagsahne Frischkäse
ZitrushonigZitrushonig
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
4
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
5
Pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Glas Kernlose HimbeerkonfitüreGlas Kernlose Himbeerkonfitüre
6
Bake 55 min. or until center is almost set. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim. Refrigerate cheesecake 4 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken2 1/2 Tassen Hühnerbrühe, Plus Mehr, Um Den Fond Zu Lockern Und Die Soße Zu Verdicken
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs, 45 m.
Portion16
Gesundheits-Score1
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