Plum Tarte Tatin might be just the dessert you are searching for. This recipe makes 6 servings with 495 calories, 5g of protein, and 35g of fat each. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up plums, butter, orange peel, and a few other things to make it today. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.
Anweisungen
1
Whisk crème fraîche and orange peel in small bowl. Cover; chill.
Mix plums, 2 tablespoons sugar, lemon juice, lemon peel, nutmeg, and seeds from vanilla bean in large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
1 Milchschokoladenriegel Mit Mandeln (4-1/4 Unzen), Gehackt
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
Röhrengekühlte Buttermilchkekse, Getrennt Und Geviertelt
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
Melt butter in heavy ovenproof 9-inch-diameter skillet over medium heat.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
8
Sprinkle remaining 2/3 cup sugar evenly over melted butter. Tightly arrange plums, cut side up, in concentric circles in skillet (plums will appear slightly uneven but will soften while cooking, creating even layer).
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Röhrengekühlte Buttermilchkekse, Getrennt Und Geviertelt
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
9
Drizzle accumulated juices from bowl over top. Cook over medium heat, shaking skillet gently to prevent sticking. Continue cooking until syrup turns deep red, pressing plums slightly to form compact layer, about 35 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Röhrengekühlte Buttermilchkekse, Getrennt Und Geviertelt
Röhrengekühlte Buttermilchkekse, Getrennt Und Geviertelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
12
Cut several slits to allow steam to escape.
13
Bake until golden brown, about 30 minutes. Cool tart completely in skillet.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, Geschält
14
Rewarm in skillet set over high heat to loosen, about 3 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
15
Place large platter over skillet. Using oven mitts, hold skillet and platter together and invert, allowing tart to settle onto platter. Slowly lift off skillet.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dünn Geschnittenes Carne Asada (Rindersteak)
Sautierte Garnelen, Geschält
16
Let stand at least 30 minutes and up to 4 hours at room temperature.
17
Serve with orange crème fraîche.
Zutaten, die Sie benötigen
Creme Fraiche
3 Salzstangen
18
*Sold at some supermarkets and at specialty foods stores.