Pumpkin Oat Bread

Pumpkin Oat Bread
Pumpkin Oat Bread might be a good recipe to expand your bread repertoire. Watching your figure? This dairy free and vegetarian recipe has 291 calories, 5g of protein, and 11g of fat per serving. This recipe serves 16. This recipe covers 11% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of sugar, vegetable oil, ground cinnamon, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 1 hour and 10 minutes.

Anweisungen

1
Preheat an oven to 350 degrees F (175 degrees C), and lightly grease 2 loaf pans, 8 1/2x4 1/2-inch size.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoriegel Aus Milchschokolade, GeraspeltSchokoriegel Aus Milchschokolade, Geraspelt
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Stir together the oil, eggs, and pumpkin in a large bowl. Stir in the white and brown sugar, baking powder, salt, cinnamon, cloves, and nutmeg, and stir to combine well. Beat in the flour and 1 1/2 cups of oats.
Zutaten, die Sie benötigen
In Scheiben Geschnittene Geschälte Frische Oder Gefrorene PfirsicheIn Scheiben Geschnittene Geschälte Frische Oder Gefrorene Pfirsiche
Diät-CremesodaDiät-Cremesoda
Kann Diät-CremesodaKann Diät-Cremesoda
(Originalgeschmack)(Originalgeschmack)
Natives Olivenöl Extra, 2 Umdrehungen Der Pfanne Und Etwas Zum BeträufelnNatives Olivenöl Extra, 2 Umdrehungen Der Pfanne Und Etwas Zum Beträufeln
1 Mittelgroße Gelbe Zwiebel, Grob In Gleichmäßige Stücke Geschnitten1 Mittelgroße Gelbe Zwiebel, Grob In Gleichmäßige Stücke Geschnitten
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
(Keebler)(Keebler)
Pfirsiche In SnackgrößePfirsiche In Snackgröße
(große Röhre)(große Röhre)
4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten4 Esslöffel Butter, In 1/2-Zoll-Würfel Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, AbgetropftDose Grüne Bohnen Nach Französischer Art, Abgetropft
3
Pour the batter into the prepared loaf pans, and sprinkle the tops with the remaining 1/4 cup of oats. Press the oats lightly into the top of the batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfirsiche In SnackgrößePfirsiche In Snackgröße
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoriegel Aus Milchschokolade, GeraspeltSchokoriegel Aus Milchschokolade, Geraspelt
4
Bake in the preheated oven until a toothpick inserted in the middle of a loaf comes out clean, 40 to 45 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Klares ButteraromaKlares Butteraroma
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
5
Let cool for 15 minutes before slicing.
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 10 m.
Portion16
Gesundheits-Score7
Magazin