Raspberry Cheesecake

Raspberry Cheesecake
Raspberry Cheesecake requires around 4 hours and 15 minutes from start to finish. One serving contains 1034 calories, 10g of protein, and 61g of fat. This recipe serves 8. This recipe covers 15% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up raspberry pie filling, cream cheese, oval butter sandwich cookies, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
In a large bowl, cream together cream cheese and sugar. Set aside. In a separate bowl, whip cream until stiff peaks form. Fold whipped cream into cream cheese mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
2
Line the bottom and sides of a 9 inch springform pan with cookies.
Zutaten, die Sie benötigen
FruchtrolleFruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Pour half of the cheese mixture over the cookies. Top with half the raspberry filling and spread evenly.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit 50 KalorienMit 50 Kalorien
FruchtrolleFruchtrolle
4-1/2 Tassen Geriebener Cheddar-Käse4-1/2 Tassen Geriebener Cheddar-Käse
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
4
Place another layer of cookies over raspberry and repeat cheese and raspberry layers. Chill in refrigerator 4 hours or overnight before unmolding and serving.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit 50 KalorienMit 50 Kalorien
FruchtrolleFruchtrolle
4-1/2 Tassen Geriebener Cheddar-Käse4-1/2 Tassen Geriebener Cheddar-Käse
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs, 15 m.
Portion8
Gesundheits-Score4
GerichteBeilage
Magazin