Reindeer Gingersnaps

Reindeer Gingersnaps
For 13 cents per serving, this recipe covers 0% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 45. One portion of this dish contains about 0g of protein, 1g of fat, and a total of 70 calories. It is a good option if you're following a gluten free, dairy free, and fodmap friendly diet. Head to the store and pick up meringue powder, ready-to-spread fluffy frosting, water, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 55 minutes.

Anweisungen

1
Prepare gingerbread dough according to package instructions for gingersnap cookies.
Zutaten, die Sie benötigen
Gingersnap CookiesGingersnap Cookies
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
2
Roll dough out on a lightly floured surface, and cut into 3 1/2-inch ovals, using an egg-shaped or oval cookie cutter.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Life Savers BonbonsLife Savers Bonbons
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Rosa, Grüne Und Blaue Gel-LebensmittelfarbeRosa, Grüne Und Blaue Gel-Lebensmittelfarbe
3
Place 2 inches apart on parchment paper-lined baking sheets.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von SandwichesScharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
4
Bake at 375 for 8 to 10 minutes or until edges are lightly browned.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Fudge-Graham-Kekse Oder Graham-Cracker-HälftenFudge-Graham-Kekse Oder Graham-Cracker-Hälften
5
Remove to wire racks, and let cool 30 minutes.
6
Stir together meringue powder and 1/2 tsp. hot water until combined; stir in frosting. Spoon frosting mixture into a zip-top plastic freezer bag; snip 1 corner of bag to make a small hole. Pipe 1 dot of frosting mixture at top of 1 cookie; press straight ends of 2 candy canes into piped dot to form antlers. Pipe 2 dots in center of cookie; press 1 licorice candy in each dot to form eyes. Pipe 1 dot at bottom of cookie; press 1 cherry candy in dot to form a nose. Repeat procedure with remaining cookies, frosting mixture, and candies.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Orangen-Geleebonbons, In Kleine Stücke Geschnitten Für Die NaseOrangen-Geleebonbons, In Kleine Stücke Geschnitten Für Die Nase
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
Schokoladenlocken BackenSchokoladenlocken Backen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
7
Let stand 24 hours to dry, if desired.
8
Note: For testing purposes only, we used Betty Crocker Gingerbread Cake & Cookie
Zutaten, die Sie benötigen
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
9
Mix and Betty Crocker Fluffy White Whipped Frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
SchwierigkeitExperte
Fertig in55 m.
Portion45
Gesundheits-Score0
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