One serving contains 320 calories, 4g of protein, and 24g of fat. This recipe serves 25. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have baker's angel flake coconut, sugar, eggs, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes about 4 hours and 25 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Mix crushed cookies, butter, nuts and coconut; press onto bottom of 13x9-inch pan. Refrigerate while preparing filling.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In Herzform
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
3
Beat cream cheese and sugar in large bowl with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
5
Pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
6
Bake 40 min. or until center is almost set. Cool. Refrigerate 3 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
7
Cook whipping cream and chocolate in saucepan on low heat until chocolate is completely melted and mixture is well blended, stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Instant-Pudding
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
8
Pour over cheesecake. Refrigerate 15 min. or until chocolate is firm.