Simple Sponge Cake

Simple Sponge Cake
You can never have too many dessert recipes, so give Simple Sponge Cake a try. This recipe serves 4. One portion of this dish contains about 7g of protein, 3g of fat, and a total of 219 calories. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have eggs, self-rising flour, superfine sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 25 minutes. It is a good option if you're following a dairy free and vegetarian diet.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 375 degrees F (190 degrees C). Grease an 8 or 9 inch round cake pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
In a medium bowl, whip together the eggs and castor sugar until fluffy. Fold in flour.
Zutaten, die Sie benötigen
PuderzuckerPuderzucker
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Pour into the prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
4
Bake for 20 minutes in the preheated oven, or until the top of the cake springs back when lightly pressed. Cool in the pan over a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
SchwierigkeitNormal
Fertig in25 m.
Portion4
Gesundheits-Score1
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