Simple Sponge Cake

Simple Sponge Cake
You can never have too many dessert recipes, so give Simple Sponge Cake a try. This recipe serves 4. One portion of this dish contains about 7g of protein, 3g of fat, and a total of 219 calories. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have eggs, self-rising flour, superfine sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 25 minutes. It is a good option if you're following a dairy free and vegetarian diet.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 375 degrees F (190 degrees C). Grease an 8 or 9 inch round cake pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
In a medium bowl, whip together the eggs and castor sugar until fluffy. Fold in flour.
Zutaten, die Sie benötigen
PuderzuckerPuderzucker
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Pour into the prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
4
Bake for 20 minutes in the preheated oven, or until the top of the cake springs back when lightly pressed. Cool in the pan over a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
SchwierigkeitNormal
Fertig in25 m.
Portion4
Gesundheits-Score1
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