Simple Sponge Cake

Simple Sponge Cake
You can never have too many dessert recipes, so give Simple Sponge Cake a try. This recipe serves 4. One portion of this dish contains about 7g of protein, 3g of fat, and a total of 219 calories. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have eggs, self-rising flour, superfine sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 25 minutes. It is a good option if you're following a dairy free and vegetarian diet.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 375 degrees F (190 degrees C). Grease an 8 or 9 inch round cake pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
In a medium bowl, whip together the eggs and castor sugar until fluffy. Fold in flour.
Zutaten, die Sie benötigen
PuderzuckerPuderzucker
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
3
Pour into the prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
4
Bake for 20 minutes in the preheated oven, or until the top of the cake springs back when lightly pressed. Cool in the pan over a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
SchwierigkeitNormal
Fertig in25 m.
Portion4
Gesundheits-Score1
Magazin